Як минає перший день весни у Кіровограді (ФОТО)

01.03.2018 13:57
image

Як повідомляв DOZOR, на території міста оголошено червоний рівень загрози через негоду сьогодні, 1 березня. Так, протягом доби рятувальники витягують машини зі снігових заметів та допомагають у буксируванні авто, які потрапили на складні ділянки дороги. При цьому техніка комунальників після роботи вночі зараз не працює і має виїхати на дороги увечері. Негода створила проблеми й для руху громадського транспорту, оскільки маршрутки курсують не в повному обсязі та не в усіх напрямках.

Крім цього, більшість шкіл обласного центру не працює, а вже завтра, 2 березня, в зв’язку з негодою планується призупинити навчання в усіх школах міста також в деяких вишах.  Цілодобово працює служба автомобільних доріг, яка звернулася до містян з проханням не виїжджати на далекі відстані та користуватися залізницею.

Згідно з інформацією синоптиків обласного центру з гідрометеорології, хуртовина має припинитися у місті орієнтовно з 20:00. Також очікується зниження швидкості вітру до 7-12 м\с. Натомість вже на 2 березня знову прогнозують ускладнення погодних умов і навіть оголосили про штормове попередження.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3638