Як на "AgroExpo" відбулося шоу "Бікіні-мийка" (ФОТОРЕПОРТАЖ) 

28.09.2018 14:33
image

В обласному центрі в рамках масштабної виставки "AgroExpo"  відбулося традиційне шоу "Бікіні-мийка"  сьогодні,  28 вересня.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так,  організатором заходу є компанія "Elex". Подивитися на шоу зібралося близько двох сотень бажаючих.  Двоє дівчат у бікіні протягом години під запальні пісні мили екскаватор. 

"Я приїхав на цей захід і навіть не знав, що передбачена така програма. Мені подобається виставка,  організатори дуже круто все зробили. Тим паче,  що окрім гарної техніки і смачної їжі тут демонструють розважальне шоу,  яке доволі таки подобається чоловікам. Але цікаво, чи буде в наступного року воно таке ж цікаве,  адже сьогодні, гадаю,  ми бачили максимально яскраве шоу", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR гість заходу Михайло Мощенков.  
image
image
image
image
image

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі  вшосте відкрилася масштабна агропромислова виставка «AgroExpo». У рамках виставки стартував і «Покровський ярмарок», на якому низка районів Кіровоградщини демонструють свої досягнення і особливості. Також в рамках масштабної агропромислової виставки на «Покровському ярмарку» відбувся конкурс «Гарбуз-велетень» . Також політик Олег Ляшко вперше відвідав виставку «AgroExpo» в Кіровограді. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2617