Як презентували «Двері старого Єлисаветграда» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

12.09.2017 14:42
image

У Кіровограді в обласній бібліотеці імені Чижевського відбулася презентація листівок «Двері старого Єлисаветграда» сьогодні, 12 вересня. Про це повідомляє DOZOR.

Автором проекту стала художниця та архітектор Наталія Соловйова. Так, до підбірки листівок ввійшли 10 найбільш знакових дверей старого міста, зокрема, двері водолікарні Гольденберга  та лікарні Святої Анни. Для гостей заходу презентували виставку графіки та самі листівки.

«Всього було видано 500 наборів, з них біля 50 розійшлися в якості подарунків бібліотекам та музеям міста. Набори листівок можна придбати в галереї «Єлисаветград», художньому салоні, книгарні «Буки». Також планую взяти участь в ярмарку у День міста, який буде проходити в Ковалівському парку - там експонуватиму листівки, графічні роботи», - повідомила у коментарі сайту DOZOR автор листівок Соловйова.

Виставка діятиме протягом вересня. За словами Наталії Соловйової, друк нового тиражу листівок поки не планується. Наразі архітектор та художниця працює над новим історичним проектом, який стосується архітектури міста.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2116