Як у Кіровограді презентували проект «Місто добрих янголят» (ФОТО)

16.01.2018 12:27
image
В обласному центрі у залі філармонії відбулася презентація проекту «Місто добрих янголят» сьогодні, 16 січня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, під час заходу відбулася презентація фотопроекту та книги з однойменною назвою «Місто добрих янголят». До створення проекту долучилася Кіровоградська єпархія Української Православної Церкви, Кіровоградська обласна громадська організація «Серце матері», а також фотограф.

«Сьогодні у нас подвійне свято, оскільки ми презентуємо і фотопроект, і книжку «Місто добрих янголят». Це добре велике свято, під час якого ми показуємо  наших діток, як янголяток. Ми починали працювати над проектом півроку тому. Тут задіяні діти з інвалідністю і здорові діти.  Локації для фото були у філармонії, в музеї, а також у фотостудії. Редактор книги – священик Іван Шемедюк. Наразі ми випустили 40 примірників книги «Місто добрих янголят», які подаруємо  дітям – учасникам проекту та нашим благодійникам. У проекті взяли участь 35 діток з особливими потребами, а також здорові діти», - розповіла голова ГО «Серце матері» Людмила Шукрута.

Відкрила захід переможниця Всеукраїнського конкурсу краси «Краса без обмежень 2016», фіналістка і володарка титулу «Міс Індивідуальність» І світового конкурсу краси серед дівчат на інвалідних візках - Miss Wheelchair World 2017 Оксана Кононець.

«Я дуже рада бути поруч з вами. Впевнена, що янголи живуть серед нас і вважаю, що янгол-охоронець є у кожного. У дітей можна багато чому повчитися і головне – це доброта», - звернулася до присутніх фотомодель.
«У ці дні, починаючи від 7 і до 20 січня, як і тисячу років тому, наш народ святкує Різдво Христове, оскільки це надзвичайна подія для людства. Протягом усіх цих століть люди збираються, щоб подарувати один одному радість, оскільки радіти одному неможливо. А коли люди разом, то радість примножується. Сьогодні особливий день, коли вкотре у філармонії ми зібралися з дітками, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. Ми вважаємо своєю повинністю, щоб цих дітей не оминути увагою, щоб вони відчули радість спілкування, щоб вони ніколи не почували себе залишеними. У даній виставці зображені усі найкращі моральні якості людини», - зауважив під час заходу митрополит Кіровоградський  і Новомиргородський Іоасаф.

У ході презентації проекту перед присутніми виступили маленькі вокалісти та музиканти. Також було відкрито благодійний ярмарок, під час якого збирали кошти на операцію для хворого хлопчика з багатодітної сім’ї Дениса Лісоволенка.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 2137