Як у Кіровограді пройде День захисника України (ПРОГРАМА) 

10.10.2017 06:56

До святкування Дня захисника України міська влада підготувала велику кількість заходів.  Програму святкування оголосила начальник відділу соціалньої підпримки населення Юлія Вовк сьогодні,  10 жовтня, інформує DOZOR.

Як зазначається,  відзначення державного свята почалося ще у вересні.

З 18 вересня до 12 жовтня в рамках обласної акції "Зірка пам'яті" учні-волонтери шкіл відвідують та вітають зі святом ветеранів Другої світової війни.

З 11 до 13 жовтня школярі покладуть квіти до пам'ятних дошок, розташованих на будівлях шкіл,  випускники, яких загинули в зоні АТО.

11 жовтня о 10.00 в інженерному коледжі ЦНТУ буде проведено військово-патріотичну гру "Захисник України 2017" серед студентів вищих навчальних закладів.

13 жовтня в усіх закладах міста відбудеться єдиний урок на тему "Тепло сердець і пошана захисникам України.  Пам'ятаємо минуле. Віримо у майбутнє", а у школі-інтернаті ліцеї "Сокіл" відбудеться традиційна посвята у кадети.

13 жовтня о 10.00 відбудеться покладання квітів до могил загиблих учасників АТО на кладовищах міста.

О 19.00 розпочнеться реквієм на площі перед міською радою "Герої не вмирають".

У суботу, 14 жовтня, о 9.00 стартує урочиста хода  "Рух патріотів" від площі Героїв Майдану до меморіального комплексу "Фортечні вали". Там відбудеться мітинг та покладання квітів. Буде можливість оглянути експозицію сучасної стрілецької зброї. 

Далі святкування переміститься до кінотеатру "Портал", де пройде концертна програма "Пісні,  народжені в АТО".

З 11.00 свято почнеться на Козачому острові.

Переглядiв: 1721