Як у Кіровограді пройшов ярмарок мила і свічок ручної роботи (ФОТО)

15.08.2017 12:37
image

У Кіровограді пройшов ярмарок мила і свічок ручної роботи. На заході можна було познайомитися із майстринями і майстрами, а також придбати вироби для себе чи у подарунок.  Про це сайту DOZOR повідомили організатори ярмарку - творча група «Jane&Vika».

«Почався Ярмарок із вручення сертифікатів учасникам. Їх було майже десятеро. Першою зголосилася до участі Ірина Іванченко, яка працює у сфері логістики, а ручною роботою захоплюється з дитинства: любить в'язати гачком, вишивати бісером і хрестиком. В останні два роки Ірина захоплюється миловарінням і валянням», - розповідає співорганізатор Вікторія Талашкевич.

Ще одна майстриня із Кіровограда – це Наталя Поливко. Вона створює мило і скраби ручної роботи, з радістю приділяючи цьому багато вільного часу. Чудові вироби представила на Ярмарку Дарина Лук’яненко. Дівчина почала займатися миловарінням ще чотири роки тому, коли захотіла зробити цікаві і незвичайні презенти рідним та близьким.

«Ще одна учасниця ярмарку подолала понад  100 кілометрів, щоб приєднатися до заходу - Оксана Дідченко із Благовіщенського району. Оксана живе у маленькому селі на лоні природи, і обожнює займатися творчістю - виробляє чудові свічки та мило із натуральних інгредієнтів, зокрема, із козиного молока. Наймолодшою за віком, але не найменш досвідченою учасницею ярмарку стала 12-річна Олександра Ткаченко», - зазначає Вікторія Талашкевич.

Крім ярмарку, захід передбачав  кондитерський майстер-клас від какао-бару «Пудинг». Також учасники мали змогу створити підсвічник із солоного тіста під керівництвом педагогів Центру розвитку людини і сім’ї «Сонячний Зайчик», дізнатися більше про розпис мехенді від власниці Студії манікюру та розпису хною Тетяни Гриценко, а також наїстися неймовірного печива ручної роботи «MerciPan».

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3340