Як у Кіровограді стартував «Покровський ярмарок» (ФОТО)

26.09.2018 14:52
image

В обласному центрі в рамках виставки «AgroExpo2018»  стартував традиційний «Покровський ярмарок» сьогодні, 26 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, декілька років поспіль у рамках агропромислової виставки низка районів Кіровоградщини демонструють свої досягнення і особливості. Тож протягом чотирьох днів триватиме ярмарок, під час якого конкурсна комісія обиратиме найкращих продавців і найякіснішу продукцію, представлену на ярмарку.

Сьогодні конкурсна комісія оцінює Олександрійський, Вільшанський, Компаніївський, Первозванський, Добровеличківський і Новоукраїнський райони. Вони представили вокальні номери, презентували заводи, виробництва і досягнення у різних сферах. 

Крім того, на території виставки представники місцевих кафе і ресторанів презентували гостям заходу свої страви і напої. Також представлений великий вибір різноманітних сувенірів, зокрема, жіночих прикрас, виробів із дерева і глини від виробників з усієї України. Окрім цього, на території виставки є різноманітні арт-інсталяції  і фотозони.   

image
image
image
image
image
«Ця виставка мене вразила, адже прибуло дуже багато техніки для полів. Ярмарок приємно здивував мене дегустацією різноманітної їжі. Я вже встигла покуштувати сир і планую ще провести тут час, щоб встигнути ще переглянути декілька локацій і встигнути на демонстрації від різних районів», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходу Тетяна Гомора.

Ярмарок триватиме до 29 вересня.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі стартувала масштабна виставка «AgroExpo-2018».

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1519