Як у Кіровограді відкрили виставку «AgroExpo» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

26.09.2018 14:20
image

В обласному центрі  вшосте відкрилася масштабна агропромислова виставка «AgroExpo» сьогодні, 26 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, цього року в роботі виставки взяли участь  592 підприємства, зокрема з України, Білорусі, Туреччини,  Німеччини, Франції і Швеції. Також на спеціальних майданчиках можна побачити новинки автомобілів, які нещодавно з’явилися на світовому ринку. Крім цього, на облаштованій території агропромислової виставки представлені різноманітні види тварин та птахів.  

«Коли ми кажемо, що проводимо цей захід вже вшосте, то повинні бачити певні результати, які вже очевидні, адже площа виставки значно зросла, кількість представників, які виставляють свою продукцію, також. Крім того, людей в Україні, які знають про захід, стає все більше. Метою та ініціативою  було створення великого інтелектуального, інформаційного, високотехнологічного майданчика для покращення розвитку економіки України», - зазначив голова ОДА Сергій Кузьменко.
image
image
image
image
image
image
image
image

До урочистостей з нагоди відкриття агропромислової виставки долучилася також заступник мінстра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева.

«Надзвичайно приємно бути тут знову, адже вперше я відвідала виставку у 2016 році і надзвичайно приємно побачити той шалений темп змін і розвитку, які відбулися за ці два роки. Перш за все, подяка організаторам виставки і всім тим, хто підтримує цю виставку»,  - звернулася до учасників виставки Трофімцева.

Агровиставка триватиме протягом чотирьох днів. Програму заходів можна переглянути за даним посиланням. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1544