Як у Кіровограді відзначатимуть День Соборності

18.01.2018 10:59
image

В обласному центрі відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня Соборності України у понеділок, 22 січня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, серед заходів обласної влади передбачений флешмоб «Коло Єдності», який відбудеться о 10:00 на площі Богдана Хмельницького. В рамках заходу кожен зможе взяти участь у акції «Ткана Україна» - Вплети частинку себе в єдину Україну!».

«22 cічня відбудеться покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних дошок українським державотворцям, учасникам Революції Гідності, учасникам АТО, зокрема, Тарасу Шевченку, В’ячеславу Чорноволу , Володимиру Винниченку, Марку Кропивницькому, Віктору Чміленку, до пам’ятника зі світлинами на площі Героїв Майдану і до пам’ятного знаку зі світлинами учасників АТО у Ковалівському парку. Початок о 10:00. Збір відбудеться на площі Богдана Хмельницького о 9:50. Крім цього, у навчальних закладах міста відбудуться тематичні уроки, лекції, спрямовані на виховання патріотизму, а в церквах в цей день будуть молитовні заходи за єдність України. Також в цей день піднімуть прапори України на усіх адміністративних будівлях, установах, підприємствах», - повідомив у коментарі сайту DOZOR керівник відділу по роботі зі ЗМІ міської ради Сергій Якунін.
Переглядiв: 1499