Як у кіровоградському парку пройшов фестиваль вуличної їжі (ФОТО)

15.09.2018 15:05
image

В обласному центрі на території парку Пушкіна (Козачого острова) відбувся фестиваль вуличної їжі сьогодні, 15 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, понад 20 закладів громадського харчування пригощали гостей своїми фірмовими стравами. Для зручності тут розмістили столики, щоб містяни мали змогу перекусити на відкритому повітрі.

«Я – член клубу рестораторів Кропивницького, всі заклади, які є тут, є організаторами цього фестивалю. Він проводиться, в першу чергу, для розвитку ресторанного бізнесу. Такі фестивалі дають нам додатковий розвиток. Протягом кількох годин фестивалю лише наш заклад відвідали понад 300 містян. Годуємо наших гостей суші, пловом та різноманітними напоями. У закладі відвідувачі закладів почувають себе дещо замкнуто. А тут, на свіжому повітрі, у наших гостей гарний настрій. Думаю, що такі заходи мають проводитися на постійній основі, - стверджує власник суші-бару «Васабі» Артем Кравченко.

Місцеві кафе пропонували солодощі та напої, виготовлені з натуральних інгредієнтів.

«Ми підтримуємо всі заходи у місті. Сьогодні кав’ярня «Мокко» представляє дуже багато солодощів. Кафе орієнтується на здорове харчування, тому усі наші солодощі вироблені лише з натуральних інгредієнтів – це шоколад, печиво, десерти, чаї. Нам дуже подобається брати участь у таких заходах, це  весело і приємно, що дуже багато людей відвідують цей фестиваль», - каже власниця кафе «Мокко» Євгенія Доренко.
image
image
image
image

Кафе та паби пропонували страви багатьох країн світу  українську, європейську, азійську та італійську.

«Ми пришли сюди, на фестиваль, оскільки у ньому бере участь наш улюблений паб. Протягом першої половини дня ми працювали, а зараз обідаємо на свіжому повітрі та відзначаємо День міста. Дуже приємна атмосфера, погода зовсім не заважає. Скуштували і солянку, і плов, будемо продовжувати святкувати», - зазначає гостя фестивалю Ольга Середня.  

Фестиваль вуличної їжі триватиме до 19:00. Вхід вільний.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1436