Ювілейна виставка AGROEXPO у Кіровограді перевершить сама себе

12.09.2017 14:38
image

П'ята ювілейна виставка АGROEXPO триватиме в обласному центрі з 20 по 23 вересня. Цьогоріч вона за своїми розмірами встановлює новий рекорд України: виставкові експозиції займатимуть площу більше 100 тис. кв. м, що втричі більше, ніж площа будь-якої іншої виставки нашої країни. Про це у виставковому центрі на вул. Мурманській, 8 повідомив оргкомітет з підготовки та проведення міжнародної агропромислової виставки, інформує DOZOR.

"На участь у виставці вже зареєструвалося профільних 470 компаній. У виставці також братимуть участь близько 30 аграрних вишів та коледжів, тобто молодь зможе обрати для себе підходящий заклад для навчання. Відмінністю цьогорічної виставки буде й те, що ми на 1000 кв. м збільшили площу тваринницьких експозицій. Вони будуть ще цікавішими, ніж торік. Нагадаю, що у рамках виставки пройде Покровський ярмарок, в якому братимуть участь 450 підприємств та підприємців, що займаються народними промислами, - каже головний організатор виставки, голова наглядової ради ПрАТ "Ельворті Групп" Павло Штутман.

За його словами, на спеціальних майданчиках відбуватиметься й демонстрація можливостей сільгосптехніки, також пройде тест-драйв позашляховиків відомих фірм. Тобто буде дуже багато різних локацій, де гості зможуть сфотографуватися. Зокрема, на другий день проведення виставки, 21 вересня, заплановане проведення силового шоу Василя Вірастюка. Водночас на даху виставкового павільйону (на висоті 16 м) буде відкрито майданчик для огляду панорами виставки з верхньої точки.

"У рамках виставки відбудеться і ярмарок фермерських сирів. Заплановано проведення дегустаційного конкурсу на визначення кращого сиру "Народний вибір"."Відвідувачі виставки матимуть змогу побачити багато цікавого, насолодитися привабами національного українського колориту. У рамках виставки також буде проведений Міжнародний інвестиційний форум, відбудуться різнопланові профільні дискусії. З кожним роком виставка буде все цікавішою та ефективнішою", - переконаний Штутман.
"Ми вважаємо, що проведення виставки дозволить місцевим виробникам освоїти нові ринки збуту продукції, укласти вигідні угоди, можливо, вдасться створити нові підприємства", - сподівається голова ОДА Сергій Кузьменко.

image
image
image
Переглядiв: 1358