З квартири кіровоградської пенсіонерки вивезли сміття, яке збиралося 20 років (ФОТО)

27.04.2018 06:19
image

У Кіровограді з квартири 78-річної пенсіонерки, що на вулиці Юрія Коваленка (колишня Маршала Конєва),  волонтери та активісти «Дому Милосердя» вивезли кілька тонн сміття. Про це у Фейсбуці повідомив керівник організації Володимир Лебедєв, інформує медіапортал DOZOR.

«Після смерті чоловіка в ДТП жінка перенесла дуже велику душевну травму, дітей у них не було, від родичів підтримки теж не було. Вона залишилася одна зі своєю проблемою, почала випивати, спілкуватиcя з безпритульними та зносити сміття до квартири. Це продовжувалося 20 років. Жінка жила під під’їздом, оскільки через сміття вже не могла потрапити у власну квартиру», - написав активіст.

За словами Лебедєва, прибирання проводили кілька діб. За цей час лише під час прибирання ванної та коридору вивезли 6 вантажівок сміття.  До прибирання долучилася також міська спецінспекція. Загалом активісти вивезли 14 вантажівок непотребу. 

Як повідомляв DOZOR, в обласному центрі волонтери «Будинку Милосердя» допомогли прибрати квартиру 79-річної пенсіонерки з синдромом Діогена. 

image
image

Фото Володимира Лебедєва

Переглядiв: 2297