З наступного тижня почнеться ремонт шляхопроводу по провулку Об’їзному

27.09.2018 15:08

В обласному центрі розпочнеться капремонт шляхопроводу по провулку Об’їзному у понеділок, 1 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у міськраді.

Так, декларація на виконання будівельних робіт вже отримали. Ремонт шляхопровода розпочнеться одразу на двох крайніх полосах.

За будь яких обставин – через шляхопровід не зможуть рухатися тролейбуси, адже для забезпечення можливості роботи кранів, доведеться демонтувати контактну мережу. Це ускладнить транспортне сполучення Новомиколаївки з центром міста, оскільки електротранспорт перевозив левову частину пасажирів за цим маршрутом.

Наразі управління транспорту готує тимчасову схему руху на період виконання ремонтних робіт. Розглядається декілька варіантів. Один з них передбачає рух тролейбусів з двох сторін мосту: одні підвозитимуть людей до зупинки «Аеропорт», інші курсуватимуть від площі Дружби народів. Трансфер між ними забезпечуватимуть два резервних автобуси КП «Електротранс».

Якщо ж технічної можливості не буде таким чином організувати рух, на Новомиколаївку курсуватимуть додаткові великомісні автобуси,. Крім того, міська влада звертатиметься до перевізників з проханням випустити на цей напрямок додаткові одиниці маршруток.

За прогнозами переможців тендеру ТОВ “Мостобудівельний загін №112” і за сприятливої погоди капітальний ремонт мосту по провулку Об’їздному, до того моменту, щоб по ньому повноцінно почали рухатися всі види транспорту займе близько трьох місяців.

Повне блокування руху буде застосоване під час встановлення нових опорних частин мосту. На це потрібно буде п’ять-шість годин і такі роботи плануються до виконання вночі.

Про тимчасову схему руху громадського транспорту через міст буде повідомлено додатково.

Переглядiв: 793