З восьмого поверху кіровоградської лікарні вистрибнув пацієнт

14.08.2017 12:47
image

Пацієнт Кіровоградської обласної лікарні покінчив життя самогубством у суботу, 12 серпня. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомили в обласній поліції.

«Повідомлення надійшло від медпрацівників 12 серпня близько 12 години дня. На місце прибула слідчо-оперативна група. Працівники поліції виявили тіло 76-річного жителя обласного центру. За попередньою інформацією, чоловік загинув внаслідок тілесних ушкоджень після падіння з 8-го поверху. Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 ККУ. Остаточне рішення буде прийняте після висновків судово-медичної експертизи», - прокоментувала речник обласної поліції Віталіна Бевзенко.

За інформацією з власних джерел, чоловік із запаленням легень перебував  у торакальному відділенні обласної лікарні, яке знаходиться на 5 поверсі. За інформацією джерела, у пацієнта підозрювали рак, однак діагноз не підтвердився. Через деякий час після того, як чоловіку повідомили, що даний діагноз не підтвердився, він, скориставшись запасним пожежним виходом, викинувся з 8-го поверху. Смерть настала відразу після падіння.

 

Переглядiв: 5656