Замість багатоквартирного будинку хочуть звести розважальний центр

05.04.2018 09:28

У Кіровограді замість багатоквартирного будинку на вулиці Кропивницького може з’явитися 5-поверховий торгово-розважальний центр. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією, комісія з питань архітектури та земельних відносин під час засідання розглядала питання щодо  надання ТОВ «СКАНДИНАВІАН ХАУС» дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки по вулиці Кропивницького.  Відповідний проект рішення міської ради включений до  порядку денного сесії.

Комісія вирішила запропонувати товариству з обмеженою відповідальність підготувати візуалізацію майбутнього ТРЦ, виготовити передпроектну документацію та винести її на розгляд містобудівної ради, головою якої є начальник управління архітектури Вадим Мездрін.

За інформацією, ТОВ «СКАНДИНАВІАН ХАУС» є київською фірмою.

image
«Особисто я нічого хорошого в цьому не бачу. Завжди ми говорили про те, що там має будуватися багатоквартирний будинок, у нас недостатня кількість житла.  Згідно з документами на землю, ділянка планується під будівництво багатоквартирного житлового будинку, а заявник хоче збудувати там розважальний центр, тому подали документи до земельного управління на зміну цільового призначення. Комісія запропонувала винести своє питання на розгляд містобудівної ради. За результатами розгляду дане питання буде вирішуватися на земельній комісії», - повідомив у коментарі медіапорталу DOZOR Вадим Мездрін.
Переглядiв: 3406