Завтра на центральній площі Кіровограда планують провести акцію протесту

11.04.2018 08:30
image

В обласному центрі на площі Героїв Майдану відбудеться попереджувальна акція протесту за участю працівників та ветеранів Державного підприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" у четвер, 12 квітня, інформує медіапортал DOZOR.

Згідно з опублікованою резолюцією, працівники підприємства висловлюють обурення ситуацією, яка склалася навколо підприємств ядерної енергетики та промисловості України.

Мітингувальники вимагатимуть, щоб  Прем’єр-міністр провів нараду із  залученням усіх зацікавлених сторін для того, щоб негайно розглянути проблемні питання функціонування та перспектив розвитку ядерної енергетики та промисловості України. Від НКРЕКП протестувальники вимагатимуть встановлення тарифу для ДП НАЕК «Енергоатом» з урахуванням нагальних потреб галузі, що потребують термінового вирішення.

Також учасники мітингу планують звернутися до Кабміну щодо зменшення до 40% для підприємств атомно-промислового комплексу розміру відрахувань частини чистого прибутку за умови спрямування ними 35% чистого прибутку від своєї діяльності на розвиток власних виробничих потужностей.

Початок акції протесту о 15:30.

Переглядiв: 1090