Завтра суд оголосить запобіжний захід скандальному депутату з Кіровоградщини

08.10.2018 14:02

Депутату Новоукраїнської районної ради Олександру Мольченку, який морив голодом сина, оголосять запобіжний захід завтра, 9 жовтня.  Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.  

«Сьогодні розглядалося клопотання, але суддя оголосив перерву і завтра о 9 годині ранку він буде проголошувати ухвалене рішення», - зазначили у відомстві.

Відомо, що від слідчого надійшло клопотання щодо застосування до депутата запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Тим часом на своїй сторінці у Фейсбуці Олександр Мольченко зазначив, що під час сьогоднішнього засідання він просив змінити запобіжний захід із цілодобового домашнього арешту на домашній арешт із 20 до 7 години.

«Я чув із матеріалів, що я як депутат і як батько становлю суспільну небезпеку. Поясніть, для кого? Суд першої інстанції і апеляційний суд не встановив, до якого слідчого я маю звертатися для попередження, коли я покидаю будинок. Я в законний спосіб маю право збирати докази для свого захисту на наступний суд. Слідчі готують своє клопотання на можливих обвинуваченнях», - зазначає Олександр Мольченко.

Як раніше повідомляв DOZOR, замореного голодом хлопчика примусово забрали з родини депутата Новоукраїнської районної ради. Чотирирічна дитина була знесилена та мала низьку вагу – 7 кіло при мінімальному показнику 13 кілограмів.

У той час родина Мольченків залишила Кіровоградщину та поїхала до Києва, а комісія з захисту прав дитини вирішила позбавити родину Мольченків батьківських прав на 4-річного сина.

Минулого тижня трьох доньок подружжя Мольченків забрали до дитячої обласної лікарні через низьку вагу і Новоукраїнська служба з прав захисту дитини, подала позовну заяву до суду, щоб у батьків відібрали трьох доньок. Пізніше депутату і його дружині оголосили підозру про злочин.   Під час судового засідання Мольченку призначили судово-психіатричну експертизу. Крім того, прокуратора просила призначити суворіший запобіжний захід

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядiв: 633