Жінка, яка зізналася у вбивстві собак у Кіровограді, сидітиме вдома

31.07.2018 12:31
image

Підозрюваній в отруєнні собак жінці призначили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту Відповідне рішення прийняв  Кіровський районний суд під час засідання сьогодні, 31 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Під час надання показів підсудна зазнала,  що потруїла лише 10 собак. 

"Я почала труїти собак з середини травня і до 19-20 червня. Я свою провину визнаю і мені шкода тварин,  але я захищала свою сім'ю і свій двір, тому що потерпілі боялися скаржитися",- розповіла підозрювана.

Відтак суд вирішив застосувати домашній арешт з 21 години вечора до 6 ранку.   Крім цього, підозрюваній заборонили  спілкуватися зі свідками і потерпілими.  

Нагадаємо, на головній площі обласного центру жителі міста долучилися до Всеукраїнської акції «Україна - не живодерня». 

Як повідомляв DOZOR, після чисельних випадків отруєння собак у низці мікрорайонів обласного центру перед мерією відбулася німа акція проти вбивств безпритульних тварин. Також волонтери оголосили винагороду тим, хто впіймає догхантерів. Згодом поліція заявила, що затримано підозрювану у одному з фактів отруєння собак. Утім, випадки жорстокого поводження з тваринами продовжуються. Нещодавно у Кіровограді біля ринку познущалися над цуценятами, відтявши їм голови.

Переглядiв: 1105