Житель Кіровограда виступив перед мером і депутатами проти повсюдної забудови

22.06.2018 08:27
image

Житель міста Станіслав Сєлін під час сесії виступив перед депутатами міськради проти забудови міста МАФами сьогодні, 22 червня, інформує медіапортал DOZOR.

«Чим ви займаєтеся? Є  «гаряча точка» на Попова, 9. На Ковалівці перед міськвідділом також щось будують, біля дендропарку зрубали дерева, будуються МАФи. У нас достатньо магазинів і МАФів До яких пір люди будуть це терпіти?  Ви руйнуєте наше місто. Вже досить у нас МАФів, магазинів і заправок. Збудуйте парк, зверніть увагу на те, що у нас і пляжу в місті немає. Всі піднімаєте і згадуєте хвилиною мовчання хлопців, які загинули, сьогодні згадуєте загиблих ветеранів, то знайте, що у ветеранів волосся дибки стало від цього, що відбувається зараз у місті! Наші хлопці воюють на сході, а ми руйнуємо територіальн цілісність і нашого міста. Що ви хочете зробити з містом, які у вас плани? Ви хочете все місто хочете забудувати магазинами і МАФами?» - звернувся до депутатів та міського голови житель міста.

Нагадаємо, в обласному центрі на вулиці Академіка Тамма,4 спиляли кількадесят дерев задля будівництва торговельних площ. В обласному центрі у сквері біля аеропорту на вулиці Короленка можуть побудувати автомобільну заправку.  

Раніше на перехресті вул. Соборної та Андріївської проводилися роботи по зведенню торговельного павільйону  підприємства «Ятрань». 

Також відбувається облаштування літнього майданчику  ресторану «Familia Garden» на тротуарі на перехресті вул.Великої Перспективної та вул.Шевченка. 

Читайте також: 

«Я не купую в Ятрань»: Кіровоградці оголосили бойкот підприємству, яке будується на газонах і тротуарах (ФОТО)

 

Переглядiв: 2368