Журналістам розповіли, для чого на головній площі Кіровограда стоїть намет (ФОТОФАКТ)

03.07.2017 11:05
image

Намет на центральній площі Кіровограда з’явився у рамках безстрокової акції за відставку продовжують вимагати відставки міністра МВС Арсена Авакова, очільника Кіровоградської ОДА Сергія Кузьменка та начальника обласної поліції Сергія Кондрашенка. Про це заявили організатори акції сьогодні, 3 липня, інформує DOZOR.

Так, активісти стверджували, що таким чином борються за справедливе розслідування побиття селян у Бережинці, проте врешті-решт заявили, що головною метою  наметової акції є «символ Революції Гідності».

«Це аналогічна ситуація, яка була кілька років тому у Врадіївці. Зараз, як і тоді, іде хода. Хода йде до Києва. Якими шляхами, якими стежками – знає тільки Господь Бог та знатимуть наші пращури. І коли ми прийдемо в Київ, так само знає тільки Господь Бог. Мета – це символ Революції Гідності. Гідність нашу хочуть знищити. Я вважаю, що відставки владних органів мало. За таке треба судити», - повідомив керівник «Самооборони Кіровоградщини» Микола Джоган.
«Це хода нового формату. Люди гуртуються у всіх містах України зі своїми вимогами. Хода в першу чергу йде в інформаційому просторі. Коли ми будемо відчувати, що кількість прийде в якість, і якщо наші вимоги не почують, ми підемо на Майдан. Наші вимоги- відставка Авакова, переатестація усіх представників правоохоронних органів. Третя вимога наша – звільнення політв’язнів, невинно засуджених. І останнє – це притягнення до відповідальності всіх, хто був задіяний у конкретній ситуації у Бережинці», - заявив активіст.

За інформацією, активісти чекатимуть дій органів влади до 5 липня.

image
image
image
Переглядiв: 1612