Багатодітна жінка втратила свідомість, поки чекала довідку в ЖЕО

24.09.2018 14:10
image

В обласному центрі відвідувачка ЖЕО №3 Ольга Овчаренко, очікуючи обслуговування працівниками, втратила свідомість. Про це повідомив начальник міського управління ЖКГ Віктор Кухаренко сьогодні, 24 вересня, інформує медіапортал DOZOR.  

За інформацією, дружина учасника АТО прийшла до ЖЕО за довідкою, яку довелося чекати тривалий час через відсутність керівника.

«Вона прийшла для отримання довідки, яка потрібна для документів на дитину. Ця людина прочекала нашого керівника з 13:00 до 15:30. Після цього йшли складні перемовини щодо боргу даної заявниці через те, що вона сплачувала квартплату через Інтернет і не знала про те, що тариф змінився, тому і виник борг попри оплату рахунків.   Заборгованість не така велика, але ця людина змогла отримати довідку лише після того, як  втратила свідомість. І наші працівники комунального підприємства переступали через цю лежачу маму і навіть води їй не принесли», - повідомив Кухаренко.

Наразі управління ЖКГ розпочало службову перевірку щодо керівника ЖЕО Олександра Довгаля.

Під час наради в міськраді керівник ЖЕО намагався пояснити ситуацію, однак начальник управління відповів, що пояснення будуть прийматися лише в рамках розпочатої службової перевірки.

Фото kp.ua

Переглядiв: 857