Діти з усієї України імпровізували у танці на головній площі Кіровограда (ФОТО)

21.04.2019 12:33
image

В обласному центрі на головній площі відбувся танцювальний джем в рамках ХІ Міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом» сьогодні, 21 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, кілька сотень дітей з 52 хореографічних колективів виконували танцювальні елементи під сучасну музику, яка змінювалася. На думку юних танцюристів, такі танцювальні джеми дають можливість надихнутися та швидко концентруватися на своїх рухах, а це дуже важливо для будь-якого танцюриста.

«Сьогодні дуже цікавий день, особливо усі очікували танцювального джему, а також встановлення рекорду. Моя донька у захваті протягом цих двох днів, зараз у неї чудовий настрій, вона із задоволенням виходила на площу, аби взяти участь у джемі. Такі фестивалі об’єднують, діти дивляться на інших та дізнаються, на якому вони рівні, цей фестиваль стимулює їх та робить рівень дітей ще кращим», - говорить мама вихованки зразкового хореографічного колективу «В гостях у казки» Оксана Гнатюк.  
image
image
image
image
image
image
«Мені все дуже подобається, і моя думка з кожною хвилиною про цей захід і цей фестиваль стає все ліпшою. Дуже весело, цікаво, організовано та класно. Ми у вашому місті вперше, але хочемо до вас ще. Найбільший плюс цього фестивалю, що ми не лише приїхали, потанцювали, отримали грамоти і поїхали, а ще й маємо можливість навчитися чомусь новому, тут взагалі багато чого цікавого, але найбільше ми чекаємо на встановлення рекорду», - поділилася з медіапорталом DOZOR представниця зразкового колективу «Валерія» з міста Нікополь Марина Шаповал.

Після цього учасники пройшли танцювальним парадом вулицею Дворцовою.

image
image
image
image
image
image

Читайте також:

У Кіровограді діти з усієї країни демонструють таланти на фестивалі «Об’єднаймо дітей мистецтвом» (ФОТО)

Григорій Чапкіс вчив кіровоградців латиноамериканським танцям на площі (ФОТО).

Головна подія весни: Яким побачили містяни відкриття міжнародного фестивалю (ФОТО)

Відомий столичний хореограф показав кіровоградським танцюристам «фішки» сучасного танцю (ФОТО)

image
image
Переглядiв: 3159