Кіровоградський хореографічний колектив переміг у всеукраїнському фестивалі (ФОТО)

15.11.2018 13:00
image

Зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта» переміг на Всеукраїнському фестивалі «Осіння феєрія в стилі «Аліса в країні мрій». Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила  хореограф колективу «Аеліта» Олександра Ткаченко.

Так, танцювальний фестиваль відбувся днями у Дніпрі та зібрав учасників з низки областей країни.

«Було багато учасників з різних міста України. Наш колектив був представлений у трьох вікових категоріях: «Малюки», які йшли в номінації «Дебют» - це діти віком від трьох до п’яти років, у середній віковій категорії виступали діти 8-10 років, також були діти віком від 12 до 14 років. Вихованці колективу, які виступали в категорії «Дебют» представили  нову хореографічну постановку - «Вправні помічниці», а сучасну хореографічну постановку про інопланетян презентували діти, які змагалися у середній вікової категорії. Дуже приємно, що усі наші хореографічні номери набрали найвищі бали», - розповіла Олександра Ткаченко.

В результаті колектив «Аеліта» зайняв перші місця у всіх трьох заявлених вікових категоріях. Діти отримали позитивні емоції, а також дипломи за зайняті перші місця.

image
image
image
image
image

Фото Олександри Ткаченко   

Переглядiв: 1224