Стали відомі прикмети вбивці, який розстріляв 40-річного чоловіка в Кіровограді

07.11.2018 07:53

Як повідомляв медіапортал DOZOR, на вулиці Верхній Пермській невідомі розстріляли чоловіка, який лежав на асфальті. Як повідомило джерело у правоохоронних органах, потерпілим виявився 40-річний житель обласного центру, ймовірно, кавказької національності.

За інформацією, чоловік отримав вогнепальне поранення у живіт.

Зараз за підозрою у скоєнні злочину розшукується особа, чоловічої статі віком 20-23 роки, зріст 175 см., худорлявої тілобудови, обличчя кругле, ніс прямий.

Був одягнутий у комуфльовану балоньєву молодіжну куртку з капюшоном, ( піксель ), на плечі шеврон у вигляді гербу України, сині джинси та світлі кросівки. При собі може мати вогнепальну зброю.

У поліції області інформацію щодо вбивства особи підтвердили.

«Подію кваліфіковано як умисне вбивство. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Працівники поліції звертаються до громадян, які в період часу з 21.30 до 22.10 їхали в маршрутному таксі №44 в напрямку від вул. Жадова до вул. Верхньої Пермської у Кропивницькому (в напрямку селища Гірничого) і, можливо, стали свідками конфлікту, або ж перебували в момент скоєння злочину неподалік від місця пригоди, з проханням надати наявну інформацію за номером «102»», - повідомили правоохоронці.
image
Переглядiв: 7982