У кіровоградській академії змагалися роботи (ФОТО)

10.02.2019 09:00
image

В обласному центрі у льотній академії обрали чемпіона Відбіркового турніру з робототехніки First Lego League, вчора, 9 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у турнірі взяли участь 12 команд та 100 учасників з Кіровоградської, Полтавської, Дніпропетровської, Одеської та Миколаївської областей. Роботи команд виконували місії, зоврема, "Перша космічна швидкість", "Силові вправи", "Виробництво їжі” та "Сонячні батареї". У цей час судді обирали переможців у номінаціях та чемпіона. 

Абсолютним чемпіоном сьогодні стала команда "Prime Robotics" із міста Горішні Плавні (колишня назва Комсомольськ) Полтавської області. Їм вручили кубок та дві тисячі гривень.

"Враження від таких досягень просто неймовірні. Минулого сезону наша команда зайняла перше місце в Україні. Цього разу ми плануємо дійти до цього етапу та представляти нашу область. Сьогодні ми представили робота зі всіма насадками і напрацюваннями, що в нас є. Також презентували психологічний проект, розроблений для космонавтів. Він повинен мотивувати та надихати їх на нові досягнення. Ми модернізуємо наші розробки та доробимо проект до ідеалу, щоб максимально добре виступити перед суддями", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR дизайнер команди Prime Robotics Ілля Пусяк.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Всі учасники отримали медалі з LEGO, наліпки, шильди та шкарпетки. Крім того, у номінації "Найвищий бал у Грі роботів" перемогли "Prime Robotics", у номінації "Дизайн роботів" - "Kids'PlanetLego", найкращий проект обрали команди "Lego Mafia". У номінації "Основні цінності" стали кращими "Bit – Sapiens", а "Суддівська відзнака" дісталася команді "Sovenyata".

На Всеукраїнському чемпіонаті, який відбудеться у квітні у Києві і стане найважливішою подією сезону "Вперед на орбіту", свої ідеї представлятимуть команди: "Kids'PlanetLego", "Prime Robotics", "Lego Mafia", "Sovenyata", "Robo Legion" та "ТехноШтурм".  

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2139