Депутати, можливо, не хочуть зі мною спілкуватися - Табалов

21.02.2017 11:16

image

За дві години восьмої сесії міськради депутати так і не проголосували за порядок денний в цілому. Секретар міськради Андрій Табалов скаржиться, що депутати не хочуть з ним спілкуватися та ігнорують запрошення на перемовини. Про це повідомляє сайт DOZOR.

Так, депутати міськради двічі відхилили проект порядку денного, сформований міським головою Андрієм Райковичем, який зараз знаходиться у плановій відпустці. Альтернативний проект порядку денного, який було внесено депутатом Олександром Цертієм, де окрім інших, стоїть питання скасування рішення виконкому про підвищення тарифів на проїзд, на голосування не ставиться.

«Є два варіанти розвитку подій: або ми приймемо порядок денний (сформований мером і який відхилено депутатами двічі - ред.) за основу (але ж його повинні погодити абсолютно всі голови фракцій міськради), або ми беремо тайм-аут, поки не узгодимо всі питання. Рішення буде прийматися, можливо, сьогодні, адже це залежить від депутатів. Я двічі кликав до свого кабінету депутатів. Деякі голови фракцій прийшли, деякі не прийшли. Голів фракцій РПЛ та "Батьківщини" не було, вони не з’явились до мого кабінету, можливо, вони не хочуть зі мною спілкуватись», - прокоментував сесійні події секретар міськради Андрій Табалов.
Переглядiв: 1977