У Кіровограді на Попова підпалили магазин депутата міськради (ФОТО, ВІДЕО)

25.12.2017 08:45
image

У Кіровограді на вулиці Попова спалахнуло кілька торговельних кіосків сьогодні, 25 грудня.Про це сайту DOZOR повідомили рятувальники.

За інформацією рятувальників, спалахнули 4 торговельні павільйони на площі 150 м2. Травмованих та загиблих не виявили. Вогонь вдалося ліквідувати протягом півтори години.

«Наш ранок почався о 4.25 з того, що ми почули вибух! Потім ще один, а потім, ще один.  Я ще змусила себе встати з ліжка - страшно! Виглянула у вікно, а там пожежа. Згодом побачили поліцію. О 4.40 приїхала перша машина пожежників. Палало дуже сильно! Вибухів було близько 7! Приїхало ще 2 машини пожежників. Це не передати словами, коли ти прокидаєшся від звуку вибуху», - написала у Фейсбук місцева жителька Мирослава Томас.

За інформацією, магазин, розділений на декілька секцій, належить депутату міської ради Віталію Бєлову.   

«Все, що можу сказати, це те, що є відео, де зафіксований підпал. Восьмеро осіб підпалювали магазин зі свідоцтвом на право власності. Восьмеро людей бігали з каністрами навколо магазину. Я вже звернувся до поліції та подав відповідну заяву», - повідомив у коментарі сайту DOZOR депутат міської ради, власник магазину Віталій Бєлов.
image
image
image
image
 

Фото Мирослави Томас, відео Микити Сибірцева

Переглядiв: 6694