У Кіровограді нагородили архітектора храму та майстриню гончарства (ФОТОРЕПОРТАЖ)

30.06.2017 11:31
image

В обласному центрі у художньому музеї імені Осмьоркіна до Дня архітектора вручили обласну премію у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка сьогодні, 30 червня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, у номінації «Архітектура» за будівництво православного храму та благосутрій парку ім. Крючкова на вулиці Павла Сніцара (кол. вул. Ленінградська) перемогла Ірина Дрофа.

Також статуетку орла отримала Лариса Кулініч  за творчі доробки у галузі художньої кераміки та впровадження традиційних технік гончарства в сучасне українське декоративно-прикладне мистецтво.

«Я представила керамічні роботи, які виконані у двох напрямках: на основі дослідження народної кераміки, а також представила приклади сучасної кераміки, які реалізуються засобами авторського задуму. Для мене було несподіванкою те, що мене номінували. Я не робила роботи спеціально для конкурсу, це творчий доробок за певний період часу», – розповіла викладач мистецтва у ЦДПУ ім. В. Винниченка Лариса Кулініч.

За інформацією, виставка робіт учасників та переможців конкурсу триватиме до 10 липня.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1205