27-річного мінувальника Ленінського суду покарали позбавленням волі

11.09.2017 10:05
image

У Кіровському районному суді винесли вирок 27-річному мінувальнику Ленінського районного суду сьогодні, 11 вересня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, подія сталася у березні цього року. Чоловік зателефонував до управління поліції та повідомив, що у Ленінському районному суді закладена вибухівка. На місце події прибули працівники СБУ, поліції та рятувальники. Факт про мінування будівлі суду не підтвердився. Кіровоградець, який є інвалідом з дитинства третьої групи, свою вину визнав у повній мірі та погодився про укладення угоди про визнання винуватості, в якій обрана міра покарання у вигляді позбавлення волі.

Головуючий суддя Ірина Загреба винесла обвинувальний вирок, згідно з яким 27-річного чоловіка визнали винним. Він отримав 2 роки позбавлення волі, один з яких – з випробовувальним терміном.

Нагадаємо, 30 березня до поліції надійшло повідомлення про мінування будівлі Ленінського районного суду. Тоді були евакуйовані усі працівники відомства. Перевірка даного факту не знайшла свого підтвердження. Згодом правоохоронці встановили особу,  яка зателефонувала з мобільного телефону про мінування приміщення.

Фото kr.kr.court.gov.ua

Переглядiв: 1057