Скандал у «Кіровоградгазі» продовжився бійкою (ФОТО, ВІДЕО)

28.11.2017 12:47
image

На території ВАТ «Кіровоградгаз» продовжився мітинг за участю активістів та жителів міста, які вирішили дочекатися очільника підприємства Олександра Гладкого та дізнатися про терміни відновлення газопостачання у місті. Діалог голови правління підприємства з представниками громадськості переріс у сутичку, а, згодом, у бійку сьогодні, 28 листопада, інформує DOZOR.

«До сьогодні ми робили все, щоб стримати обурених жителів міста. Тепер ми робити цього не будемо. Нехай роблять з вами все, що хочуть», - повідомив депутат міської ради Олег Краснокутський.
«Питання по відновленню газопостачання вирішується. Питання вирішується, і найблжчим часом ми це питання позитивно вирішимо. Наразі ми більше нікого відключати не будемо. Ми працюємо над відновленням газопостачання з обласною радою та міською радою», - сказав Олександр Гладкий.

На запитання журналістів про те, хто саме прийняв рішення щодо відключення котелень від газопостачання голова правління підприємства відповів наступне:

«Рішення про відключення газопостачання прийняв особисто я, бо лише я можу приймати такі рішення», - заявив посадовець.

Після цього, між активістами та головою правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександром Гладким сталася штовханина, яка переросла у бійку. Так, під час сутички активісти намагалися витягнути керівника «Кіровоградгазу» з кабінету на вулицю. В результаті конфлікту  у приймальній очільника підприємства розбилося скло на шафі.

Наразі керівник підприємства пообіцяв детально пояснити про ситуацію з газопостачанням у місті в кіровоградському прес-клубі. Зустріч відбудеться о 15:00.

Читайте також:

Кіровоградці, які другу добу сидять без тепла, мітингували в приміщенні «Кіровоградгазу»  (ФОТО, ВІДЕО).

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 3895