13-річна донька олександрійського волонтера зникла з власного подвір’я (ПРИКМЕТИ)

04.06.2018 07:17

В Олександрії з території подвір’я власного приватного будинку зникла 13-річна Анастасія Серебірян 2 червня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR розповіла мама дівчинки, волонтер Тетяна Серебріян.

За словами мами дівчинки, донька гуляла з собакою на території подвір’я приватного будинку. 13-річна донька завжди була слухняною та спокійною і самостійно без дозволу не покидала домівку.

«Настя ще не знайшлася. Наразі правоохоронці не мають навіть роздруківки її останніх телефонних дзвінків. Вона ніколи не тікала з дому, не брала грошей, в неї купа подяк, грамот зі школи доки не почала сидіти Вконтакте. Вона сиділа там цілими днями. У той вечір вона гуляла з собакою надворі, я їй дозволила. Потім я лягла відпочити, а згодом  вийшла в кухню, щоб поговорити з нею і відчула, що у дворі тихо. Я почала шукати Настю годину бігала по території нашого мікрорайону та кликала її», - розповіла матір дівчинки.  

За словами Тетяна Серебріян, дівчинка була одягнена в рожеву спортивну кофту, червону футболку, темно-сині джинси чорні кросівки з білими смужками та сині шкарпетки.  Дівчина має очі карого кольору, волосся каштанового кольору довжиною нижче рівня плечей. Серед особливих прикмет – шрами на лобі та на верхній губі з правого боку.

«У нас працювали оперативники та кінолог, які встановили, що від двору повели її по вулиці до Користенського мосту, де є траса «Кременчук-Світловодськ», «Кременчук-Полтава-Харків»», - додає Тетяна Серебріян.

Матір дівчинки звертається до усіх небайдужих, які бачили дівчинку або знають про її місцезнаходження, телефонувати за номером 102 або за номерами 095 107 0268, 097 980 4307 – Тетяна Серебріян.

У поліції області підтвердили інформацію щодо розшуку дівчинки та зазначили, що встановлюють її місцезнаходження.

image
Переглядiв: 1546