Учасника смертельної ДТП під Суботцями посадили під варту

07.06.2018 14:40
image

Підозрюваному у скоєнні ДТП поблизу села Суботці Знам’янського району Ленінський районний суд обрав запобіжний захід сьогодні, 7 червня. Про це у коментарі медіа порталу DOZOR повідомила прес-секретар прокуратури області Наталія  Алексєєнко.

«Суддею задоволено клопотання прокуратури про обрання водію Volkswagen запобіжного заходу у вигляд тримання під вартою стоком на да місяці», - повідомила прес-секретар.

Нагадаємо, біля села Суботці 12 травня поточного року близько 18.30 сталася ДТП. Внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «Toyota» та «Volkswagen» загинули чотири особи, у тому числі двоє дітей 2014 та 2015 р.н., які перебували в автомобілі «Toyota Highlander». Ще дві особи, які перебували в автомобілі «Volkswagen Touareg» - водій та пасажир, а також жінка пасажир з автомобіля «Toyota», зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікувальних закладів. 36-річному водію автомобіля Volkswagen оголосили про підозру у скоєнні ДТП поблизу села Суботці.

Як повідомляв DOZOR,  суд щодо обрання  запобіжного заходу переносився кілька разів  через тяжкий стан підозрюваного.

Переглядiв: 1649