×
 
 
Магія чисел 2018:
Прості методи розрахунку особистого року від кіровоградського нумеролога
Кожен рік має свою долю, свій характер і настрій, і від цього багато в чому залежить наше життя. В цьому переконана відомий кіровоградський нумеролог Наталія Броншпіц. Спеціально для медіапорталу DOZOR фахівець розробила нумерологічний прогноз для кіровоградців на 2018 рік. Яким він буде для кожного особисто можна дізнатися, зробивши прості підрахунки.
«З точки зору нумерології, прийдешній 2018 рік - (2 + 0 + 1 + 8 = 11/2) Рік обіцяє бути дуже непростим, тому що в результаті розрахунку ми отримуємо Вище керуюче число нумерології 11/2. І тут вже буде залежати від кожного окремо: хтось проживе цей рік за "підвищеним зобов'язаннями" числа 11/2, а дехто - без винятковості просто і тихо по числу 2»

Наталія Броншпіц
нумеролог
Наталія Броншпіц пояснює, що число 11/2 означає високий рівень інтуїції, яскраво виражені творчі здібності, ентузіазм, гуманізм. Місія числа 11 - просвітницька діяльність в будь-якій області, де запорукою успіху в першу чергу є прагнення до духовних цілей. Відмова від виконання цієї місії загрожує руйнуванням особистості. Число ж 2 - це миротворець, символ відносин, любові до світу і дипломатії. Двійка також має значення - рівновагу. Двійка любить факти, тому швидко вирішує найскладніші питання. Люди довіряють їй завдяки тактовності і дипломатичності, що виходять від неї. Цифра любить скромність і чутливість. Володіє духовністю, схильністю до медитації і естетикою. Щирість і вміння працювати в команді - ознаки числа 2.

Розповідаючи про нумерологічні тенденції 2018 року, Наталія Броншпіц констатує, що кожна людина може дізнатися про те, як нинішній рік пройде конкретно для неї та пропонує дві методики розрахунку особистого року за датою народження.
« Для того, щоб скласти нумерологічний особистий прогноз на 2018 рік, є дві методики, яка вам ближча - вибирайте самі! Починайте з визначення особистого числа року, для цього складаємо всі цифри: 2 + 0 + 1 + 8 = 11 = 2. Отже, двійка - число майбутнього року. Для того, щоб скористатися першою методикою розрахунку, треба обчислити особисте число народження. Для цього необхідно складати цифри - складові дати народження, треба тільки число і місяць. Наприклад, ви народилися 21 листопада (2 + 1 = 3) (1 + 1 = 2). Так, 3 + 2 = 5. Особисте число народження, у людини народженої 21.11, буде 5. Далі додайте до особистого числа народження число нового року. У нашому прикладі потрібно скласти 5 (особисте число народження) і 2 (число року). Виходить 7. Результат цих обчислень і є персональне число року 2», - розповідає Броншпіц.
Друга методика проведення розрахунку особистого прогнозу на рік розраховується також легко.
«Під час проведення розрахунку за другою методикою слід робити такі ж самі підрахунки, як і в першій. Але описані характеристики особистого року починають діяти для людини - виключно від дня народження до дня народження! Так, у нашому варіанті, в людини, народженої 21.11 - характеристика особистого року - 7 (її ми знайшли в процесі розрахунку) вступить в силу тільки з 21.11.2018 року. До цього буде працювати характеристика попереднього року - на одиницю менше, відповідно 6 », - пояснює Наталія Броншпіц.
Нумеролог радить містянам обирати більш привабливий варіант розрахунку, але стверджує, що сама ж працює за другою методикою. Після підрахунку кіровоградці можуть дізнатися про характеристики особистого року на 2018 рік.
 
Число року 1.

У цьому році ви здатні змусити Колесо Долі обертатися в потрібному напрямку. Рік обіцяє бути надзвичайно вдалим, але за умови вашої особистої активності. І пам'ятайте, ви закладаєте фундамент свого життя на найближчі дев'ять років.

Число року 2.

Вам слід проявляти тактовність, освоювати мистецтво дипломатії. Завдяки вмінню переконувати зможете досягти великих успіхів. Важливою стане для вас тема партнерства, зокрема, ділове співробітництво або шлюбний союз. Довіряйте інтуїції - вона допоможе опинитися в потрібний час в потрібному місці. І взагалі звертайте увагу на послання тонкого світу (сни, знаки, осяяння).

Число року 3.

Ви вже в радісному передчутті прийдешніх змін? Це правильно: новий рік стане для вас одним з найбільш благополучних і щасливих. Все, що раніше посіяли, принесе відмінні плоди. Рік самопіару і прояви всіх своїх умінь і талантів! Рік сприятливий для створення сім'ї, а також для її поповнення. Частіше бувайте на природі, заряджайтеся енергією, і неважливо, якщо це буде не за містом, а в найближчому сквері.

Число року 4.

Цього року вам не можна уникати відповідальності. Можливо, доведеться взяти на себе якісь зобов'язання, а також навчитися встановлювати чіткі межі і захищати власну територію, моральні принципи і досягнення. Проявляйте наполегливість і завзятість, рік буде сприятливий для відкриття своєї справи, реєстрації шлюбу, будівництва будинку і будь-яких довгострокових стабільних проектів. Умова одна: завжди чинити згідно з законом.

Число року 5.

Нудьгувати в цьому році точно не доведеться. Вас чекають нові знайомства, несподівані пропозиції, незабутні подорожі. Крім цього, ви опинитеся на своєрідному перехресті долі і доведеться вибирати з двох варіантів. Питання може бути пов'язане і з роботою, і з любовними стосунками, і з вашими потаємними бажаннями. Так чи інакше необхідно визначитися раз і назавжди, не залишаючи собі ніяких лазівок.

Число року 6.

З настанням нового особистого року, з цією енергією ви можете з подивом виявити, що вам вже зовсім не хочеться перебудовувати світ. А хочеться сімейного тепла, затишку і гармонії. Будинок, сім'я, діти, батьки стануть вам ще ближчими і дорожчими. З'явиться бажання облаштувати своє гніздечко. Багато хто зважиться на ремонт, зміну меблів і побутової техніки. А ще це хороший час для внутрішньої роботи, звільнення від страхів і комплексів, які заважають вам розвиватися і рухатися вперед.

Число року 7.

Рік призначений для отримання знань, осмислення того, що відбувається в житті, зміцнення своїх позицій. Більше уваги приділяйте собі, своєму духовному і фізичному стану. Осмисліть реальність того, що відбувається, оцініть своє становище в навколишньому вас світі. Це час для зважених, обґрунтованих рішень і дій. Самоконтроль, самоповага, сила волі допоможуть вам в подоланні перешкод. Успіх досягається в результаті власних зусиль, а не випадку. Бажано уникати фінансових та кар'єрних поривів.

Число року 8.

Час затвердження та отримання результатів праці попередніх років. Відчуйте вашу силу і зрілість, оцініть свій життєвий досвід. Вирішіть всі спірні справи і справи, пов'язані з правом, укладайте угоди, оформляйте документи. Саме час безпосередньо зайнятися кар'єрою. Зараз є на це і сили, і бажання. Постарайтеся бачити в кожній проблемі потенційну можливість самоствердження, джерело цінного досвіду. Цей рік - як свого роду іспит: багато чого залежатиме від вашої особистої психологічної сили, чарівності і вміння залучити інших людей на свою сторону. Все створене показує ваш успіх в житті.

Число року 9.

Час прощання з минулим. У наступаючому році вам доведеться дуже важливий діалог з собою. Неквапливі роздуми можуть призвести до переоцінки цінностей, перегляду колишніх уявлень про успіх, благополуччя, любові. Нікому не дозволяйте тиснути на вас, нав'язувати вам чужу думку. Коли досягнете згоди з собою, переверніть чергову сторінку життя, щоб почати все з чистого аркуша. Не факт, що ваш шлях буде встелений пелюстками троянд, але не сумнівайтеся, вам під силу його подолати. Самодисципліна, відповідальність, витримка і наполегливість допоможуть добитися відмінних результатів.
Нумеролог Наталія Броншпіц радить містянам, крім нумерології, не забувати про астрологію і про те, що всі люди підвладні руху планет, затемненням та ретроградам.
«Щодо найяскравіших та основних планетарних тенденцій, які чекають нас у 2018 році, можу сказати, що є періоди, коли рекомендовано бути максимально обачними і неактивними. Зокрема, в цьому році ретроград Меркурія припадає на 23 березня - 15 квітня, 26 липня - 19 серпня, 17 листопада - 06 грудня. У ці періоди всі справи, покупки, важливі підписання документів, розпочаті знову саме в ці періоди ретроградів не принесуть очікуваних результатів. Все розпочате буде недовгостроковим. Ретроград Венери буде з 5 жовтня по 16 листопада. Цей період не підходить для великих фінансових вкладень, початку будь-якого партнерства, укладення шлюбу, проведення пластичних операцій. Період ретрограду Марсу, який буде з 27 червня по 27 серпня, не підходить для активності, особливо в сфері боротьби та войовничого настрою (Марс планета війни). Будь-які конфліктні і руйнівні дії - приречені на поразку», - роз'яснює Броншпіц.
Як пояснює нумеролог, з 15-20 березня діятимуть Нульові дні «Дельфіна» - дні суворого посту, смирення і покаяння. Кіровоградцям в цей період не слід починати нових справ і нових відносин. Варто закінчувати та продовжувати розпочате, підводити підсумки, віддавати борги. Крім цього, в новому році очікуються і періоди затемнень, під час яких будь-яка розпочата справа чи подія матиме значні наслідки. Зокрема, 31 січня буде місячне затемнення, коли будуть порушені сфери емоцій та партнерства. 15 лютого – сонячне, в такий період будуть порушуватися сфери статусу та кар'єри. Крім цього, впродовж року сонячні затемнення будуть 13 липня та 11 серпня, а 27 липня буде місячне.
«Місяці, на які припадають затемнення в 2018 році, як правило, це вкрай емоційно нестабільні періоди. Максимально виважено підходьте до будь-якої справи, оскільки все розпочате в період затемнень матиме відлуння або наслідки протягом 18 років», - зазначає Наталія Броншпіц.
Переглядiв: 4529
ЯНА ДАР'ЄВА
журналіст: ЯНА ДАР'ЄВА
Facebook Twitter Viber Skype