×
Магія чисел 2021: прогноз від кропивницького нумеролога
2020 рік видався складним для всього людства і змінив багато в чому усіх нас без винятку. Як відомо, кожен рік має свій характер і свої особливості, від них залежать зміни в нашому житті. Про те, яким буде новий 2021 рік, медіапортал DOZOR дізнавався у кропивницького нумеролога Олени Осіпової.
«Всім нам довелося відчути, що 2020 рік був роком змін! Наше життя змінювалася на всі 180 градусів. Енергія 2021 року продовжить ці зміни. Якщо розрахувати цифрове значення 2021 року, склавши всі цифри, то в сумі ми отримуємо цифру «5». П'ятірка - це особиста свобода, зміни. Ця цифра є ключовою в нумерології і символізує період інтенсивного переходу і великих змін, які стосуються багатьох сфер життя», - розповідає нумеролог.

««5» любить подорожі, пригоди, вона допитлива і товариська. А значить, Новий рік може подарувати нам багато нових цікавих знань, радісних емоцій і хвилюючих вражень. 2021 буде схиляти нас до нових починань, збуджувати цікавість і виявляти слабкості. Успіхом в грошовому відношенні будуть користуватися ті люди, які не перестануть працювати і наполегливо йти до своєї мети. Багато хто в 2021 році відчуює складність відповідальності, їм потрібно буде подвоїти зусилля, щоб досягти бажаного. Загальна кількість «5» буде впливати на всіх, але важливо ще знати ваше особисте число року Це потрібно для того, щоб дізнатися, на якому етапі життя ви зараз перебуваєте, які його особливості, що в майбутньому 2021 році складатися вдало, до чого потрібно бути готовим», - додає Олена Осіпова.

Олена Осіпова
нумеролог
Згідно з нумерологією, щороку життя людини є частиною еволюційного етапу.

9-річний нумерологічний цикл має власний ритм розвитку і може бути представлений у вигляді 9 ступенів.

1-й рік циклу - нові починання і плани;

2-й рік циклу - встановлення відносин, співробітництво;

3-й рік циклу - творчість, творення;

4-й рік циклу - наполеглива робота, реалізація можливостей;

5-й рік циклу - зміни, можливості нового;

6-й рік циклу - відповідальність, впорядкування справ;

7-й рік циклу - усвідомлення життя, свого становища в ній;

8-й рік циклу - набуття впевненості в досягнутому;

9-й рік циклу
- завершення справ і підготовка до нового циклу.

Це досить просто дізнатися - потрібно скласти ваше число народження і місяць народження і замість року народження поставити рік, на який ви робите прогноз, тобто 2021 і все скласти до простого числа від 1 до 9.

Зверніть увагу, що при розрахунку цифра вийде двозначною, і її потрібно розбити на два простих числа і також їх скласти між собою. Наприклад, дата вашого народження - 23 жовтня. Щоб обчислити персональне число наступного року, потрібно скласти такі цифри:

2 + 3 + 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 1 = 11

1 + 1 = 2

В результаті у людини, народженої 23 жовтня, персональним числом року буде 2.

Щоб знати, що вас чекає в 2021 році, підрахуйте персональне число і прочитайте його опис.
Число року 1 - вихід на новий рівень

Ви зробили все, що могли, і тепер прийде час отримати результат. Ті, хто був добрим до людей і намагався поводити себе по совісті, в 2021 році отримає нагороду за все, що зробив за останні дев'ять років. Багаторічні муки окупляться, і ви з повним спокоєм вступите в новий життєвий етап. Вас уже не торкнуться хвороби та переживання: вже своє відстраждали, і прийшла пора насолодитися щастям і гармонією.

Тих, хто знаходився в постійних конфліктах і сварився з оточуючими, може «відкинути назад» і багато життєвих уроків доведеться пройти знову. Але і в такому випадку є шанс все виправити: якщо встигнете примиритися з ворогами і завершити незакриті справи протягом дванадцяти днів після настання нового року, все налагодиться. Заздалегідь морально готуйтеся до того, що 2021 рік стане часом, коли від вас вже нічого не залежить. Пливіть за течією і довіряйте Всесвіту, він сам виведе вас туди, де ви повинні бути. Особливо непросто доведеться тим, хто звик все контролювати - життя покаже, що іноді нічого не поробиш і треба просто приймати те, що є.

Про кохання: самотні нарешті знайдуть щастя в любові, а ті, хто вже перебуває у відносинах, зможуть вивести їх на новий рівень. Рік хороший для заручин, укладення шлюбів і вагітності.

Число року 2 - щастя, оплачене тактовністю і делікатністю

У першій половині року багато чого буде залежати від вашої поведінки по відношенню до оточуючих. Перше, що варто зробити - відмовитися від суперечок та конфліктів. Навіть якщо ви абсолютно не згодні зі співрозмовником і хочеться навчити його жити, треба зупинити себе і це принесе вам щастя. До літа взагалі: чим менше ви будете давати непрошених порад і висловлювати свою думку тим, хто про неї не питав, тим вдаліше підуть справи. У другій половині року на вас чекають зміни в фінансових справах, на які ви довго чекали. Можливе благополучне вирішення судової справи на вашу користь, виплата великого боргу або повернення грошей за банківську операцію, яку хтось в родині зробив помилково.

З грошима у 2021 році взагалі варто бути обережнішими. Намагайтеся розумно планувати витрати і уникати необдуманих великих покупок.

Про кохання: Не чекайте сталості навіть в старому і, здавалося б, міцному союзі. Ви несподівано для себе можете захопитися кимось або дізнатися про невірність партнера. Пережити розрив буде вкрай складно, так що до нього краще справу не доводити. Особливо тим, кому є що ділити.

Число року 3 - зовнішні сили допоможуть досягти бажаних цілей

Багато чого у вашому житті в 2021 році залежатиме від оточення: ті, хто спілкується з сильними і наполегливими людьми, самі будуть приречені на успіх, а ті, хто проводить час з ледарями і позбавленими амбіцій товаришами, «підуть на дно». Почніть рік з очистки контактів. Геть усіх токсичних персонажів, чия точка зору вже давно вам не те що не близька, а навіть викликає відразу. Часи, коли варто було підтримувати відносини тільки тому, що цього вимагає суспільство, пройшли, і вам пора прийняти нову дійсність. Оточення незмінно формує нас, хочемо ми того чи ні, так що подумайте, на кого хотілося б бути схожим, і наблизьтесь до цієї людини.

2021 рік не дасть поблажок і якихось бонусів: у вас буде тільки те, що ви самі візьмете від життя. Проявляйте ініціативу, вчіться і станьте на шлях розвитку. У фінансовому плані рік буде досить спокійним, так що якщо хочеться отримати щось окрім звичайної зарплати, знайдіть підробіток або монетизуйте своє хобі. У плані здоров'я бережіть репродуктивну систему і органи малого тазу - лікування обійдеться дорожче, ніж запобігання хвороби.

Про кохання: на вас чекає море спокус, деякі з яких варто залишити недосяжними. чим більше заборонених плодів спробуєте, тим складніше потім буде повернутися до звичайного життя, а робити це рано чи пізно доведеться.

Число року 4 - самовираження через творчість і мистецтво

Мобілізуйте всі сили на повернення творчості у ваше життя. Якою б високою не була завантаженість, завжди знаходите час на себе і особисті захоплення - в 2021 році вам, як ніколи раніше, потрібне зовнішнє підживлення. Самовиражаючись через спів, живопис, ліплення або інший вид мистецтва або ремесла, ви отримаєте натхнення і зможете вивести захоплення на новий рівень. Якщо ви людина творчої професії, в 2021 році вас чекає небачений успіх, незважаючи на обмеження в роботі.

Особливо це стосується фотографів, художників, письменників і музикантів. Можете сміливо пропонувати невиданий матеріал або піднімати архівні публікації - прийшов час показати світу найкраще, на що ви здатні. Все, що раніше не користувалося популярністю, вийде в топ і викличе фурор на ринку мистецтва. Можете навіть спробувати вийти на закордонних агентів і найняти команду.

Про кохання: цьогоріч можливо сильне романтичне захоплення по відношенню до людини, яка набагато старша за вас. Це може бути керівник, який надає заступництво, або колега з сусіднього відділу. Насолоджуйтесь дружнім спілкуванням, але кордону не переходьте - нехай почуття запам'ятається світлим і чистим, особливо якщо шанувальник буде одружений.

Число року 5 - волонтерство і служіння людям як новий спосіб життя


Людям, які звикли завжди ставити особисті інтереси на перше місце, прийде пора відкрити для себе нову грань людських відносин: тільки благодійна допомога оточуючим стане для вас своєрідним наркотиком, на який ви підсядете. Намагайтеся ловити баланс – ви потрібні вашим близьким і вашої любові та допомоги вони потребують не менше, ніж безпритульні. Ті, хто багато допомагав людям, навпаки, трохи втомляться від комунікацій з побратимами по виду діяльності і перебудуються на волонтерство в притулках для тварин або ветеринарних клініках. Можливо, ви не тільки будете допомагати братам нашим меншим знайти нових люблячих господарів, а й самі візьмете домашнього улюбленця.

Особливо вдалим буде рішення в сім'ї, де є діти: спілкування з кішкою або собакою допоможе виховати в малюка відповідальність і вміння піклуватися про когось, крім себе. У випадку охорони здоров'я все буде добре, але варто берегти спину і суглоби - великий ризик отримати травму через необережність, так що будьте уважними!

Про кохання: тим, хто ще не знайшов свою половинку, варто придивитися до того, з ким ви проводите багато часу. Можливо, ваше майбутнє кохання ховається серед друзів або близьких знайомих. Тим, хто вже знайшов коханого, варто запланувати спільну відпустку або невелику подорож. Це зміцнить почуття і підвищить градус романтики в стосунках.

Число року 6 - несподівані зміни в кар'єрі або кардинальна зміна професії

У 2021 року вам не варто сподіватися на те, що хоч щось вирішиться саме собою: життєві обставини складуться таким чином, що хочете ви того чи ні, але діяти доведеться. У першу чергу, це стосуватиметься кар'єри або того, що приносить вам основний дохід. До березня багато хто спробує нажитися на навичках в сфері своєї діяльності. Не ведіться на всілякі спеціальні пропозиції, особливо, якщо вони пропонуються за великі гроші і в кредит. Рік буде вдалим для підвищення, реалізації амбітних проектів і виходу в лідери. Хотіли попросити підвищення або надбавку до зарплати, але якось мова про це не заходила? Мрієте самі отримати керівну посаду і сісти в крісло великого боса? Хочете впровадити на ринок новий продукт? Ваш час прийшов!

Відносно кар'єри в 2021 році все складеться вдало і легко. Якщо надумаєте все кинути і змінити професію, теж не бійтеся. Варто вам стати на шлях, приготований Всесвітом, справи підуть на рідкість вдало, навіть краще, ніж можна було мріяти. Головне - діяти і нічого не боятися.

Про кохання: довіртеся випадку. Багато самотніх людей в 2021 році знайдуть пару завдяки сайтам знайомств і соціальним мережам. Тож, якщо ви сором'язливий романтик, сміливо реєструйтеся в мережі і там відточуйте свої навички спокуси. Головне - не поспішати перевести спілкування в реальне життя - спочатку гарненько дізнайтеся одне одного, а потім вже плануйте жити довго і щасливо.

Число року 7 - звільнення від ілюзій і нав'язаних принципів

2021 рік стане для вас в прямому сенсі революційним. Ви навчитеся відрізняти власні думки від того, що нав'язало вам суспільство, батьки і токсичні «друзі». Сміливо припиняйте спілкування з тими, хто відноситься до вас без належної поваги, постійно принижує і знецінює досягнення. Ви прекрасні самі по собі і не варто чіплятися за тих, хто із постійною завзятістю намагається вселити вам зворотне. Ближче до середини року ви зустрінете дорослу і мудру людину, яка відкриє вам очі на те, що відбувається, і навіть познайомить з потрібним фахівцем, що допомагає відновити самооцінку.

Не соромтеся звертатися до психологів і в групи підтримки, коли зрозумієте, що самі не справляєтеся. Те, що з вами станеться - зовсім нормально і називається «переоцінка цінностей». Все через це проходить, ваш час теж прийде. Якщо говорити про здоров'я - зверніть увагу на роботу травного тракту. Вам дуже важливо правильно харчуватися, і якщо ви раніше економили на продуктах, від цієї звички доведеться відмовитися. Буде вкрай важливо переглянути ставлення до меню, а інакше почнуться проблеми з харчуванням.

Про кохання: постарайтеся зайнятися власною зовнішністю і вдосконалити те, що вам в собі не подобається. Не шкодуйте часу, грошей і сил, щоб відображення в зеркалі стало таким, яким вам хотілося б його бачити, а інакше не уникнути проблем в особистому житті. Ви будете щасливі в інтимному житті тільки тоді, коли зможете прийняти і полюбити себе, а вже потім оточуючих. Ви прекрасні! Дозвольте і іншим це побачити!

Число року 8 - делегування повноважень і поділ відповідальності

Рік буде непростим для тих, у кого проблеми з тотальним контролем. Всі, хто вважають, що без їх безпосередньої участі не вирішіться жодне питання, повинні будуть навчитися довіряти оточуючим. Якщо не зможете навчитися цьому самостійно, то Всесвіт знайде спосіб, як донести це. Намагайтеся діяти справедливо і чинити з колегами так, як вам хотілося б, щоб ставилися по відношенню до вас. Якщо ви навчитеся довіряти своїй команді і доручати підлеглим якісь дрібні справи, ви швидше за все отримаєте лояльність з їхнього боку.

Одним словом – проявіть довіру і її виправдають, а будете підозрювати - залишитеся розчаровані. Невпевненим в собі людям, навпаки, стане простіше працювати і жити: ближче до весни вони знайдуть людину, на яку зможуть покластися і яка навчить довірі і командній роботі. Всім, хто працює в маленькому колективі, доведеться пройти випробування на здатність зберігати субординацію і адекватність. Не намагайтеся підсидіти керівництво, навіть якщо спокуса вийти на новий рівень в кар'єрі дуже велика. Все, що принесе щастя, має бути отримано чесним шляхом. Щоб все було добре із здоров'ям - відмовтеся від хірургічних втручань і непотрібних операцій: ви можете пошкодувати про них одразу після проведення.

Про кохання: на вас чекає низка приємних знайомств в найдивніших місцях. Ви почнете ловити на собі захоплені погляди в магазинах, на сходовій клітці або навіть в громадському транспорті. Не поспішайте кидатися на кожного, хто проявить до вас увагу - свою половинку ви знайдете не раніше осені. Зайнятим людям варто більше приділяти часу сім'ї. Робота важлива, але рідні люди все одно дорожчі.

Число року 9 - довірчі відносини переростуть в міцну дружбу

Чим добрішими ви будете до людей, тим більше у вас з'явиться друзів в 2021 році. Друзі та приятелі взагалі стануть вашим головним «капіталом» в майбутньому, так що не бійтеся обростати соціальними зв'язками і зближуватися з людьми. Також не дивуйтеся, якщо частина вашого оточення «відвалиться» сама по собі. З деякими людьми ви просто перестанете спілкуватися тому, що не знайдеться про що поговорити, з кимось виникнуть ідейні протистояння, а з кимось ви настільки зблизитеся, що це викличе ревнощі у існуючих друзів і подруг. Не бійтеся відпускати тих, хто готовий піти з вашого життя: ви не будете самотні у будь-якому випадку.

Ревнощі – байдуже, ваші або по відношенню до вас взагалі варто гарненько пропрацювати в 2021 році і постаратися звести до мінімуму. Якщо говорити про здоров'я, то треба звернути увагу на роботу печінки і стан крові. У другій половині року можливі проблеми з цим органом або приховані інфекції, які виявляться пізно і приведуть до ускладнень.

Про кохання: 2021 рік - час виконання ваших бажань і варто відмовитися від спілкування з тими, хто постійно змушує вас відкладати те, що для вас важливо, в довгий ящик. Якщо ваша друга половинка регулярно саботує все, що для вас цінне, подумайте над відносинами. Кохана людина має підтримувати, а не тягнути на дно.
Астрологи також говорять, що старт Нового 2021 року відбувається 18-й місячний день, символом якого є дзеркало. А це означає, що в даному році, через певні події кожній людині, як в дзеркалі, космос може показати відображення його внутрішнього світу.

Якщо людина живе праведно і є провідником добрих думок, почуттів і справ - відображення буде його радувати. І навпаки, тож спостерігайте і робіть висновки.

12 лютого- східний Новий рік за китайським календарем. Символом цього року буде білий металевий бик. Він триватиме до 31 січня 2022 року.

Метал символізує достаток і успіх у фінансових справах. Надлишок цього елемента може впливати на поспішність, необачність та нерозбірливість у діях. Основні форми металу - коло і півмісяць, будь-які металеві предмети, особливо монети і талісмани. Кольори металу - білий, золотистий і срібний.

Бик – це стихія Землі. Він надійний, амбітний, спокійний, методичний, природжений лідер, терплячий, завзятий, працьовитий, стійкий, скромний, логічний, рішучий, наполегливий. Однак він може бути впертим, догматичним, гнівливим, недалеким, заземленим, консервативним, жорстким і вимогливим.

Бики, можливо, не дуже швидкі, коли справа доходить до необхідності прийняття рішень, але вони логічно мислячі і кваліфіковані організатори, здатності яких з віком стають тільки більш професійними. Вони досягають успіху там, де інші відступають.

У рік Бика добре засвоювати нову спеціальність, багато трудиться, накопичувати гроші і знання.

Сприятливий рік для надання сім'ям будинків для шлюбу, який буде довгим і щасливим. Це хороший період для тих, хто народився у роки Бика, Мавпи, Півня і Коня.

Складний рік для народжених у роки Тигра, Змії, Кози і Собаки.

Нейтральний рік для Щура, Дракона, Свині та Кролика.

Роки Бика: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009,2021 роки народження.
Переглядiв: 10333
ЯНА ДАР'ЄВА
журналіст: ЯНА ДАР'ЄВА
Facebook Twitter Viber Skype