×
Прогноз нумеролога: Що 2022 рік готує кропивничанам
2022 рік, який щойно вступив в свої права, обіцяє бути активним, але не надто складним та мінливим. У цьому переконана нумеролог Олена Осіпова. Спеціально для медіапорталу DOZOR фахівець розробила нумерологічний прогноз на рік, який може стати в нагоді для кожного.
За словами Олени Осіпової, рік вступить у свої права з 1 лютого та пройде під знаком Чорного Водяного Тигра. Оскільки цей знак пов'язаний зі стихією Води, 2022-й деякі називають роком Блакитного Водяного Тигра. Традиційно рік Тигра настає кожні 12 років. Під цим знаком пройшли 2010, 1998, 1986, 1974, 1962 і т.д. Люди, які народилися у ці роки, живуть під заступництвом цього знаку зодіаку. Наступного разу рік Тигра настане 2034 року.
Яким буде 2022-й рік?
«За східними традиціями, Тигр - тварина досить агресивна і непередбачувана. Але згідно з експертами, стихія води, під заступництвом якої прийде новий знак, символізує м'якість та поступливість, тому вона здатна втихомирити тигрову натуру. Саме тому 2022-й буде активним, але не надто складним та мінливим. Якщо вірити китайським традиціям, 2022 може для багатьох із нас стати періодом кардинальних змін. Тигр уособлює шалену енергетику та швидкість. Тож він може надихнути багатьох на авантюри, кардинальні зміни професійної діяльності, місця або навіть країни проживання», - пояснює Олена Осіпова.

Олена Осіпова
нумеролог
Нумеролог рекомендує не боятися змін, охоче приймати нові пропозиції, якщо в них є бачення хоча б якоїсь перспективи. Водночас фахівець зазначає: для України цей рік буде насичений протестами.

«Говорити про покращення економічної, зовнішньополітичної та соціальної ситуації в Україні наступного року зовсім не доводиться. Зміна влади, яка цілком можлива, не вирішить наших проблем. Зміна влади значить зміну системи. Основним ризиком для української економіки у 2022 році названо: глобальну інфляцію, високі ціни на енергоресурси, економічні труднощі - криза продовжиться і навіть погіршиться, ціни продовжать зростати, а люди біднішатимуть. Пандемія поступово стихне, але не зникне - перетвориться на звичайний важкий грип», - коментує нумеролог.
Чим особливий та унікальний 2022 рік
Олена Осіпова говорить, що тенденції року показують пробудження духовності у людях, багато що буде переосмисленням. Саме час насолодитися спілкуванням з близькими та здобуття освіти, освоєння ремесел.
«2022 = 2 +0 +2 +2 = 6. У ньому три двійки, створюють саму гармонійну вібрацію – Шістку. Тому наступні 12 місяців будуть супроводжуватися успішною співпрацею, зав'язуванням нових контактів, і насамперед зміцненням уже існуючих відносин. Наступного року важливо озброїтися сміливістю, рішучістю та відповідальністю за свої вчинки. В особистому житті кожної людини будуть зльоти і падіння, щоправда, будуть і щасливчики, яким наступний рік обіцяє удачу. Важливо тільки не прогаяти свій шанс і не розпорошуватися на дрібниці», - пояснює нумеролог.
Олена Осіпова пояснює, 20 - відповідає за рід, а отже важливим буде повернення до сімейних традицій. Саме сім'я, діти, партнери, друзі будуть для нас на першому місці.
«Також 2022 рік – чудовий час для творчих починань, вивчення езотерики, розвитку інтуїції. Також цього року можна знайти вірного партнера, ухвалити серйозні рішення. 2022 буде повний весіль і народженням дітей, адже шістка приносить шанс на стабільні відносини. А бурі у подружніх стосунках вщухнуть, адже енергія року допоможе налагодити та відновити стосунки. Щоправда, деякі з них покращуватимуться лише після розлучення. Скористатися треба енергією року, для цього потрібно більше духовності та віри в Бога. Миру нам на Землі, любові, терпіння та щастя!» - резюмує нумеролог.
Переглядiв: 30233
ЯНА ДАР'ЄВА
журналіст: ЯНА ДАР'ЄВА
Facebook Twitter Viber Skype