×
 
 


Прогноз від нумеролога: Що 2020 рік готує кропивничанам
Новий 2020 рік, що дав старт новому десятиліттю, буде впливати на усі сфери життя кожної людини. У цьому переконана відомий кропивницький нумеролог Наталія Броншпіц. Яким буде 2020 рік для кожного персонально, допоможе розібратися нумерологія, зокрема, розрахунок особистого року по даті народження. Спеціально для медіапорталу DOZOR фахівець розробила нумерологічний прогноз на рік та розповіла про те, як розрахувати свій особистий прогноз кожному.
«З точки зору нумерології, прийдешній 2020 рік - це «четвірка» (2 + 0 + 2 + 0 = 4).Отримана цифра «4» означає, що всіх нас чекає першочергово рік роботи /відповідальності / дисципліни. Хто не дружить з даними характеристиками, мають бути готовими до напруги впродовж року».

Наталія Броншпіц
нумеролог
 
За словами Наталії Броншпіц, у класичній нумерології цифра «4» асоціюється зі стабільністю, здоровим прагматизмом, відповідальністю, умінням вичікувати. Крім того, четвірка означає надійність і відсутність авантюризму - іншими словами, передбачуваність. Число має енергетику Землі. Тому в 2020 році люди будуть мати відчуття стабільності. Великих змін чекати не слід. Те ж саме стосується професійної сфери та особистого життя - різких «перепадів» не буде. Цей період ідеально підходить для зміцнення старих та налагодження нових ділових і дружніх контактів. Цей рік, на думку Броншпіц, стане ідеальним періодом для закладання фундаменту на майбутнє.

«Четвірка, під егідою якої буде проходити Новий 2020 рік, буде впливати на всі сфери життя. Це число вказує на стабільність і процвітання, однак досягти їх надто швидко буде неможливо. У новому році нумерологія рекомендує частіше звертати увагу на випадкові події, які при детальному розгляді будуть складатися в знаки. Завдяки пильності та інтуїції буде простіше передбачити неприємності і виправити ситуацію до того моменту, коли вона стане критичною», -каже Наталія Броншпіц.

Нумеролог констатує: цифра 2020 в написанні має повтор, віддзеркалення, тому такий рік відноситься до ангельської нумерології, і в 2020 багато подій будуть доленосними. Завдяки цьому новий рік стане вдалим для серйозних і важливих змін, які піднімають на новий щабель розвитку. Впоратися з труднощами під час підйому по сходах успіху допоможуть щирі звернення до вищих сил.
«Скласти нумерологічний особистий прогноз на 2020 рік можна за двома методиками. Але для початку потрібно визначисти особисте число року. Для цього потрібно скласти всі цифри: 2 + 0 + 2 + 0 = 4 Отже, як уже було сказано, четвірка - число майбутнього року. Перший варіант розрахунку полягає у визначенні особистого числа народження. Для цього необхідно складати цифри, складові дати народження – число та місяць. Наприклад, ви народилися 21 листопада (2 + 1 = 3) (1 + 1 = 2). 3 + 2 = 5. Особисте число народження, у людини народженої 21.11, буде 5. Далі додайте до особистого числа народження число 2020 року. У нашому прикладі потрібно скласти 5 (особисте число народження) і 4 (число року). виходить 9. Результат цих обчислень і є персональним числом року», - пояснює Броншпіц.
Друга методика обчислення особистого нумерологічного прогнозу на рік також проста.
«Під час проведення розрахунку за другою методикою слід робити такі ж самі підрахунки, як і в першій. Але описані характеристики особистого року починають діяти для людини - виключно від дня народження до дня народження. Так, у нашому варіанті, в людини, народженої 21.11 - характеристика особистого року - 9 (її ми знайшли в процесі розрахунку) вступить в силу тільки з 21.11.2020 року. До цього буде працювати характеристика попереднього року - на одиницю менше, відповідно 8», - пояснює Наталія Броншпіц.
Нумеролог каже, обидві методики розрахунку правильні, однак сама фахівець працює за другим варіантом, оскільки враховує зміну особистого року виключно в день народження людини.

За результатами розрахунків кропивничани можуть ознайомитися з характеристиками особистого року.
Число року 1

У 2020 році ви здатні змусити Колесо Долі обертатися в потрібному напрямку. Рік обіцяє бути надзвичайно вдалим, за умови вашої особистої активності. І пам'ятайте, Ви закладаєте фундамент свого життя на найближчі дев'ять років.

Число року 2

Вам слід проявляти тактовність, освоювати мистецтво дипломатії. Завдяки вмінню переконувати ви зможете досягти великих успіхів. Важливою стане для вас тема партнерства, чи то ділове співробітництво, чи то шлюбний союз. Довіряйте інтуїції - вона допоможе опинитися в потрібний час в потрібному місці. І взагалі, звертайте увагу на послання тонкого світу (сни, знаки, осяяння).

Число року 3

Ви вже в радісному передчутті наближення свята і прийдешніх змін? Це правильно: наступаючий рік стане для вас одним з найбільш благополучних і щасливих. Все, що раніше посіяли, принесе відмінні плоди.

Рік самопіару і прояви всіх своїх умінь і талантів! Рік сприятливий для створення сім'ї, а також для її поповнення. Частіше бувайте на природі, заряджайтеся енергією, і неважливо, якщо це буде не за містом, а в найближчому сквері.

Число року 4

Цього року вам не можна уникати відповідальності. Можливо, доведеться взяти на себе якісь зобов'язання, а також навчитися встановлювати чіткі межі і захищати власну територію, моральні принципи і досягнення. Проявляйте наполегливість і завзятість, рік буде сприятливий для відкриття своєї справи, реєстрації шлюбу, будівництва будинку і будь-яких довгострокових стабільних проектів. Умова одна: завжди працювати за законом.

Число року 5

Нудьгувати цьогоріч точно не доведеться. На вас чекають нові знайомства, несподівані пропозиції, незабутні подорожі. Крім того, опинитеся на своєрідному перехресті долі, і доведеться обирати з двох варіантів. Питання може бути пов'язане і з роботою, і з любовними відносинами, і з вашими потаємними бажаннями. Так чи інакше необхідно визначитися раз і назавжди, не залишаючи собі ніяких лазівок.

Число року 6

З настанням нового особистого року з цією енергією - ви можете з подивом виявити, що вам вже зовсім не хочеться перебудовувати світ. А хочеться сімейного тепла, затишку і гармонії. Будинок, сім'я, діти, батьки стануть вам ще ближчим і дорожчими. З'явиться бажання облаштувати своє гніздечко. Багато зважаться на ремонт, зміну меблів і побутової техніки. А ще це хороший час для внутрішньої роботи, звільнення від страхів і комплексів, які заважають вам розвиватися і рухатися вперед.

Число року 7

Рік призначений для отримання знань, осмислення того, що відбувається в житті, зміцнення своїх позицій. Більше уваги приділяйте собі, своєму духовному і фізичному стану. Осмисліть реальність того, що відбувається, оцініть своє становище в світі, що вас оточує. Це час для зважених, обґрунтованих рішень і дій. Самоконтроль, самоповага, сила волі допоможуть вам в подоланні перешкод. Успіх досягається в результаті власних зусиль, а не випадку. Фінансові та кар'єрні пориви бажано не робити.

Число року 8

Час затвердження та отримання результатів праці попередніх років. Відчуйте вашу силу і зрілість, оцініть свій життєвий досвід. Вирішіть всі спірні справи і ті, що пов'язані з правом, укладайте угоди, оформляйте документи. Саме час зайнятися кар'єрою. Зараз є на це і сили, і бажання. Постарайтеся бачити в кожній проблемі потенційну можливість самоствердження, джерело цінного досвіду. Цей рік, як свого роду іспит - багато чого буде залежати від вашої особистої психологічної сили, чарівності і вміння залучити інших людей на свою сторону. Все створене показує на ваш успіх в житті.

Число року 9

Час прощання з минулим. У 2020 році вам доведеться вести дуже важливий діалог з собою. Неквапливі роздуми можуть призвести до переоцінки цінностей, перегляду колишніх уявлень про успіх, благополуччя, кохання. Нікому не дозволяйте тиснути на вас, нав'язувати вам чужу думку. Коли досягнете згоди з собою, переверніть чергову сторінку життя, щоб почати все з чистого аркуша. Не факт, що ваш шлях буде встелений пелюстками троянд, але не сумнівайтеся, що вам під силу його подолати. Самодисципліна, відповідальність, витримка і наполегливість допоможуть добитися відмінних результатів.
Нумеролог Наталія Броншпіц радить звертати увагу не лише на нумерологічний прогноз, а й на астрологічний, адже кожна людина підвладна рухам планет, затемненням та ретроградам.
«Щодо найбільш яскравих планетарних тенденцій можу сказати, що є періоди, коли рекомендується бути максимально обачними та неактивними. Зокрема, ретроград Меркурія припадає на 17 лютого - 10 березня, 18 червня - 12 липня, 14 жовтня - 3 листопада. У цей період всі справи, покупки, підписання важливих документів, які призначені на період ретроградів, не принесуть очікуваних результатів. Все розпочате буде недовготривалим. Ретроград Венери припадає на період з 13 травня і триватиме до 25 червня. Цей період не підходить для великих покупок і вкладень. Категорично не рекомендується починати відносини і укладати шлюб і будь-які інші партнерські відносини. Не робіть операцій, особливо пластичних. Ретроград Марса розпочнеться з 10 вересня і триватиме до 13 листопада. Це період загостреної конфліктності і одержимого відстоювання справедливості. Не починайте важливих справ та судових позовів», - роз'яснює нумеролог.
 
Наталія Броншпіц пояснює, що з 15 до 20 березня діятимуть нульові дні «Дельфіна», які є днями суворого утримання, смирення, покаяння. У цей час не слід розпочинати нові справи та відносини, водночас потрібно закінчувати та продовжувати розпочате, підводити підсумки та віддавати борги. Також в новому році очікуються періоди затемнень, коли початок нової справи матиме значні наслідки. Зокрема, 26 грудня буде сонячне затемнення, коли порушуватимуться сфери статусу та кар'єри. 10 січня очікується місячне затемнення. У цей період будуть порушені сфери емоцій та партнерства. Ці ж сфери порушуватимуться під час місячного затемнення 5 червня. 21 червня очікується місячне партнерство, коли будуть порушені сфери статусу та кар'єри.

5 липня та 30 листопада прогнозується місячне затемнення, коли порушуватимуться сфери емоцій, партнерства. А під час сонячного затемнення 14 грудня будуть порушені сфери статусу та кар'єри.
«Місяці, на які припадають затемнення в 2020 році, це вкрай емоційно нестабільні періоди. Максимально виважено підходьте до будь-якої справи, оскільки все розпочате в період затемнень матиме відлуння або наслідки протягом 18 років! Особливо рекомендую звертати увагу, людей, у кого день народження припадає на дату затемнення. Вам варто приготуватися до неминучих випробувань і змін в своєму житті», - підсумовує Броншпіц.
Переглядiв: 6283
ЯНА ДАР'ЄВА
журналіст: ЯНА ДАР'ЄВА
VK Odnoklassniki Facebook Twitter Viber Skype