×
 
 
Політика
Тарута: «Президентом має бути ефективний управлінець»
В інтерв'ю Гордону Тарута представив своє бачення того, якими людськими якостями повинен володіти новий президент України. Також кандидат у Президенти України відповів на всі питання скептиків і дуже чітко та однозначно виклав основні елементи своєї передвиборної програми, повідомляють у партії «Основа».
«Що стосується людських якостей, то повинен бути ефективний управлінець. Президент має бути порядним, вольовим, жорстким у прийнятті рішень, але головне, щоб у нього було чітке розуміння, яку країну ми будуємо. І тут дуже важливо, щоб у нього була репутація достатня для того, щоб об'єднувати країну. Тому що зараз це дуже важливо: об'єднати українців, об'єднати бізнесменів, підприємців, політиків навколо майбутнього країни», - вважає Тарута.
Кандидат пояснив, за рахунок чого буде напередодні виборів рости його президентський рейтинг. На думку Тарути, найважливіший фактор майбутніх виборів - це виборці, які «не визначилися», вони не хочуть голосувати за «старих» політиків і шукають гідного кандидата серед нових облич.
«Я вважаю, що в Україні достатньо розумних людей, які на сьогодні не визначилися. Ми бачимо, що це близько 20%. Вони не хочуть голосувати за старих політиків, але тепер важливо, щоб вони розібралися в нових політиках. А їх дуже багато. 90 осіб подали документи на участь в цьому змаганні. Зрозуміло, що залишиться 40-50. І тепер важливо, щоб розсудливі українці розібралися, хто говорить, а хто реально знає, робив і може зробити, у кого для цього є компетенція. І я сподіваюся, що мільйони українців, які нас дивляться, зроблять правильний вибір. Не емоціями, не серцем, як часто це робиться, а зробили вибір розумом»
Тарута розповів про те, як формуватиме свою команду, якщо він і партія «Основа» прийдуть до влади.
«Є пропозиції по три людини на кожну посаду, і дуже важливо, щоб потім кращих з цих трьох не тільки за моєю рекомендацією, а й через процедуру парламенту призначили. Але я абсолютно гарантую, що кожен з них професіонал, порядна людина і патріот. Це те, що необхідно нашій країні, особливо, що стосується позицій генпрокурора, керівників СБУ, Міністерства оборони, начальника Генерального штабу, МВС. Це дуже важливі позиції для дотримання безпеки, внутрішньої, зовнішньої. Але дуже важлива і команда прем'єра, команда уряду. Багато з тих, хто сьогодні не розглядає прийти у владу, під мою репутацію готові кинути свої улюблені справи».
Розповів Тарута і про те, хто фінансує його передвиборну кампанію.
«Значну частину особисто я фінансую з сім'єю. І що дуже важливо, є величезна кількість людей, які повірили в команду "Основи", в ідеологію "Основи", які розуміють загрози країни і що необхідно сьогодні об'єднатися, для того щоб дійсно розум переміг і ми змогли сформувати правильну коаліцію в парламенті. Ті, які вірять в перемогу на парламентських виборах, вони сьогодні теж фінансують. І це на порядки менше, ніж фінансується сьогодні кампанія Петра Олексійовича або інших кандидатів. Але ми дуже ефективно підходимо до кожної копійки. Ми не займаємося обливанням брудом інших, як сьогодні це робиться. Ми не займаємося підкупом і тому ефективно витрачаємо кошти.»
Закінчилося інтерв'ю Тарути Гордону жартом про Зеленського. Гордон запитав, що з огляду на деяку зовнішню схожість Тарути з голлівудським актором Вуді Алленом, Тарута міг би розглянути можливість зніматися в кіно.
«У нас серед кандидатів вже є один актор. Я буду займатися справою. Країні це дуже важливо зараз», - відповів Тарута.
Інтерв'ю можна подивитися за даним посиланням.
Переглядiв: 537
Facebook Twitter Viber Skype