×
 
 
Яким буде ваш особистий 2019 рік: розрахунки від кіровоградського нумеролога
З точки зору нумерології, цифра прийдешнього 2019 року - три (2 + 0 + 1 + 9 = 12 = 3), а це означає, що всіх нас чекає напрочуд творчий період в житті, коли фантазія розквітатиме буйним цвітом, а її плоди стануть надзвичайно корисними на практиці, розповідає кіровоградський нумеролог Наталія Броншпіц.
Тож новий рік буде особливо вдалим для людей творчих професій: письменників, дизайнерів, модельєрів, архітекторів, художників, композиторів і поетів. Словом, для всіх, хто створює щось нове, знаходиться в постійному пошуку оригінальних ідей.
«Удача чекає і представників богемної тусовки, - зауважує Наталія Броншпіц. - Будуть яскраві вечірки, небувала активація натхнення і армії шанувальників. Це рік захоплених людей і тих, хто легко захоплюється, і по його закінченні, безсумнівно, світ стане значно багатшими духовно і культурно, більш красивим і витонченим».

Наталія Броншпіц
нумеролог-експерт
Рік, яким керує цифра три, відрізняє підвищена емоційність, констатує нумеролог. Ця цифра спонукає висловлювати почуття і емоції більш відкрито, мислити більш творчо і працювати з більшим завзяттям. Утім, у цього ефекту є і свої недоліки. Трійка дійсно надихає бути чесними і розглядати старі проблеми з нових точок зору, але, діючи настільки відкрито і відверто, люди можуть легко опинитися під власними пригніченими емоціями.
«Тому завдання 2019 року полягає в тому, щоб підготувати вас випробувати не тільки ейфорію, а й, наприклад, загострене почуття невпевненості в собі і навіть негативу, і обов'язково працювати над цими емоціями. Не зачиняйтеся від труднощів, але і не зациклюйтеся на них. Рік може виявитися дуже продуктивним, якщо ви зосередитеся на головному і зможете чітко з'ясувати причинно-наслідковий зв'язок тих чи інших проблем».
Якщо події 2018 року спонукали частіше користуватися інтуїцією, творчим підходом та інноваційними ідеями, уповільнити темп і зменшити оберти, багато часу розмірковувати про своє внутрішнє "я", то у 2019 все буде навпаки. Він буде наповнений більш сміливою енергією і ще більшим бажанням домагатися своїх цілей. Немає жодної гарантії, що прогрес настане швидше, ніж в минулому, проте сил підкорити будь-яку висоту має вистачити – мотивація заскалюватиме, як ніколи.

Такими є загальні нумерологічні тенденції 2019 року від Наталії Броншпіц. А для того, щоб кожен зміг дізнатися прогноз особистого року, фахівець презентувала медіапорталу DOZOR прості методи розрахунку за допомогою дати народження.
 
 
 
МЕТОД 1.
✔ Визначаємо число року. Для цього складаємо всі цифри: 2 + 0 + 1 + 9 = 12 = 3. Отже, трійка- число майбутнього року.

✔ Визначаємо особисте число народження. Для цього необхідно складати цифри – лише число і місяць, поки не вийде однозначне. Наприклад, ви народилися 21 листопада (2 + 1 = 3), (1 + 1 = 2), тож 3 + 2 = 5. Відтак особисте число народження у людини, народженої 21.11, буде 5.

✔ Додайте до особистого числа народження число наступаючого року. У нашому прикладі потрібно скласти 5 (особисте число народження) і 3 (число року). Виходить 8. Це і є персональне число року.
МЕТОД 2.
Передбачаються ті ж маніпуляції з розрахунками, що і в першому варіанті, але описані характеристики особистого року діють для людини виключно від дня народження до дня народження. Тобто, у нашому прикладі у людини, народженої 21.11, - характеристика особистого року вступить в силу тільки з 21.11.2019. До цього буде працювати характеристика попереднього року - на одиницю менше, відповідно 7.
 
Число року 1.

У наступаючому році ви здатні змусити Колесо Долі обертатися в потрібному напрямку. Рік обіцяє бути надзвичайно вдалим за умови вашої особистої активності. І пам'ятайте, Ви закладаєте фундамент свого життя на найближчі дев'ять років.

Число року 2.


Вам слід проявляти тактовність, освоїти мистецтво дипломатії. Завдяки вмінню переконувати, зможете досягти великих успіхів. Важливою стане для Вас тема партнерства, чи то ділове співробітництво, чи то шлюбний союз. Довіряйте інтуїції - вона допоможе опинитися в потрібний час в потрібному місці. І взагалі звертайте увагу на послання тонкого світу (сни, знаки, осяяння).

Число року 3.

Ви вже в радісному передчутті наближення свята і прийдешніх змін? Це правильно: 2019 рік стане для Вас одним із найбільш благополучних і щасливих. Все, що раніше посіяли, принесе відмінні плоди. Це рік самопіару та прояву всіх умінь і талантів. Рік також сприятливий для створення сім'ї і для її поповнення. Частіше бувайте на природі, заряджайтеся енергією і неважливо, якщо це буде не за містом, а в найближчому сквері.

Число року 4.

Цього року вам не можна уникати відповідальності. Можливо, доведеться взяти на себе якісь зобов'язання, а також навчитися встановлювати чіткі межі і захищати власну територію, моральні принципи і досягнення. Проявляйте наполегливість і завзятість, рік буде сприятливий для відкриття своєї справи, реєстрації шлюбу, будівництва будинку і будь-яких довгострокових стабільних проектів. Умова одна: завжди чинити згідно з законом.

Число року 5.

Нудьгувати в 2019 році точно не доведеться. На Вас чекають нові знайомства, несподівані пропозиції, незабутні подорожі. Крім того, Ви опинитеся на своєрідному перехресті долі і доведеться вибирати з двох варіантів. Питання може бути пов'язане і з роботою, і з любовними стосунками, і з вашими потаємними бажаннями. Так чи інакше необхідно визначитися раз і назавжди, не залишаючи собі ніяких лазівок.

Число року 6.

Із настанням нового особистого року, з цією енергією Ви можете з подивом виявити, що Вам вже зовсім не хочеться перебудовувати світ. А хочеться сімейного тепла, затишку і гармонії. Будинок, сім'я, діти, батьки стануть вам ще ближчими і дорожчими. З'явиться бажання облаштувати своє гніздечко. Багато хто зважиться на ремонт, зміну меблів і побутової техніки. А ще це хороший час для внутрішньої роботи, звільнення від страхів і комплексів, які заважають вам розвиватися і рухатися вперед.

Число року 7.

Рік призначений для отримання знань, осмислення того, що відбувається в житті, зміцнення своїх позицій. Більше уваги приділяйте собі, своєму духовному і фізичному стану. Осмисліть реальність того, що відбувається, оцініть своє становище в навколишньому світі. Це час для зважених, обґрунтованих рішень і дій. Самоконтроль, самоповага, сила волі допоможуть Вам в подоланні перешкод. Успіх досягається в результаті власних зусиль, а не випадку. Фінансових та кар'єрних поривів бажано не здійснювати.

Число року 8.

Час затвердження та отримання результатів праці попередніх років. Відчуйте вашу силу і зрілість, оціните свій життєвий досвід. Вирішіть всі спірні справи і справи, пов'язані з правом, укладайте угоди, оформляйте документи. Саме час впритул зайнятися кар'єрою. Зараз є на це і сили, і бажання. Постарайтеся бачити в кожній проблемі потенційну можливість самоствердження, джерело цінного досвіду. Цей рік, як свого роду іспит - багато чого буде залежати від Вашої особистої психологічної сили, шарму і вміння залучити інших людей на свою сторону.

Число року 9.

Час прощання з минулим. У 2019 році Вам належить дуже важливий діалог з собою. Неквапливі роздуми можуть призвести до переоцінки цінностей, перегляду колишніх уявлень про успіх, благополуччя, любов. Нікому не дозволяйте тиснути на Вас, нав'язувати чужу думку. Коли досягнете згоди з собою, переверніть чергову сторінку життя, щоб почати все з чистого аркуша. Не факт, що ваш шлях буде встелений пелюстками троянд, але не сумнівайтеся, Вам під силу його подолати. Самодисципліна, відповідальність, витримка і наполегливість допоможуть добитися відмінних результатів.
 
 
 
Крім нумерології, Наталія Броншпіц рекомендує не забувати про астрологію, про те, що всі ми підвладні рухам планет, затемненням тощо. За її словами, у 2019 році на нас чекає низка планетарних періодів, коли рекомендовано бути максимально обережними і навіть пасивними.
Ретроград Меркурія - всі справи, покупки, важливі підписання документів не принесуть очікуваних результатів і будуть не довгостроковими.

5 березня - 28 березня

8 липня - 1 серпня

31 жовтня - 20 листопада

Нульові дні «Дельфіна» 15-20 березня - дні суворого утримання, смирення, покаяння. Не починайте нових справ і нових відносин. Продовжуйте і закінчуйте розпочате, підводьте підсумки, віддавайте борги.

Період затемнень - будь-яка розпочата важлива справа, подія в період затемнення матиме значні наслідки.

6 січня - сонячне (порушені будуть сфери: статус, кар'єра)

21 січня - місячне (порушені будуть сфери: емоцій, партнерства)

2 липня - сонячне (порушені будуть сфери: статус, кар'єра)

17 липня - місячне (порушені будуть сфери: емоцій, партнерства).

«Місяці, на які припадають затемнення в 2019 році, як правило, вкрай емоційно нестабільні періоди. Максимально виважено підходьте до будь-якої справи, оскільки все розпочате в період затемнень матиме відлуння або наслідки протягом 18 років!» - застерігає Наталія Броншпіц.
Переглядiв: 4709
ЯНА ДАР'ЄВА
журналіст: ЯНА ДАР'ЄВА
VK Odnoklassniki Facebook Twitter Viber Skype