Міська влада не хоче допускати незаангажованих фахівців до реконструкції Набережної

25.01.2018 16:56
image

Створювати масштабний і детальний проект усієї Набережної річки Інгул в обласному центрі мають не тільки депутати і чиновники, а й архітектори, дизайнери, історики, урбаністи, краєзнавці. Створення широкої робочої групи такого формату ініціює Муніципальне бюро Стрижакова. Про це йдеться на сторінці Бюро у Фейсбуці, інформує DOZOR.

«Після того, як Муніципальне бюро Стрижакова ініціювало реконструкцію Набережної, подавши власний проект на конкурс «Громадський бюджет 2018», ця тема набула широкого резонансу. Нарешті до питання підключилася влада, передбачивши у бюджеті додаткових 3 млн грн. Цілком конструктивно було б об’єднати ці кошти для початку комплексної реконструкції в 2018 році. Проте наразі головне завдання – створити масштабний і до деталей продуманий проект для відродження усієї Набережної», - констатують у Бюро.

Саме для цього Муніципальне бюро Стрижакова запропонувало керівництву міста створити широку робочу групу з питання комплексної реконструкції Набережної. До неї мають увійти не лише депутати та чиновники, а фахівці: архітектори, дизайнери, історики, урбаністи, краєзнавці і тд., щоб у результаті городяни отримали якісний продукт.

Однак наразі перші посадові особи міста відмовляються створювати робочу групу з представників громадськості та допускати незаангажованих спеціалістів до проекту. Ймовірно, тому, що одне із головних завдань цієї групи – жорсткий контроль за витратами бюджетних коштів.

Як повідомляв DOZOR, проект «Реконструкція Набережній Інгул» Муніципального бюро Стрижакова переміг на конкурсі «Громадський бюджет 2018», набравши найбільшу кількість голосів і давши старт відродженню Набережної.

image
image
Переглядiв: 1619