У Кіровограді побили патрульного

26.03.2018 16:54

В обласному центрі на вулиці Сагайдачного господар квартири вдарив патрульного, який прибув на виклик щодо сімейної сварки. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила речник патрульної поліції області Наталія Трішина. 



За інформацією, патрульні, прибувши на місце події, виявили нетверезого 24-річного господаря квартири, який сварився з рідними. Копи заспокоїли порушника і почали складати на нього адмінматеріал за ст.173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства).

"Під час складання адмінматеріалів про вчинення правопорушення, чоловік зненацька наніс удар в обличчя одному з працівників патрульної поліції. Порушника доправили до міськвідділу поліції, а патрульний поїхав до лікарні, у нього виявили забій м'яких тканин в області лівого ока. Справу передано слідчим", - повідомила Трішина.



Наразі інформацію за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, також відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу)Кримінального кодексу України.

За словами речника патрульної поліції області, наразі з інспектором патрульної поліції все гаразд, він продовжує працювати.

Переглядiв: 3023