У Кіровограді нетверезий водій автівки втік із місця ДТП (ФОТО)

19.10.2018 10:47

В обласному центрі на перехресті вулиць Героїв України і Волкова сталася ДТП за участю автомобілів Daewoo та Mazda вчора, 18 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, аварія сталася близько 20-ї години. В патрульній поліції факт ДТП підтвердили.

«На місці події патрульні з’ясували, що Daewoo рухався вулицею Героїв України від вулиці Пацаєва і зупинився для надання переваги в русі на перехресті з вулицею Волкова. Позаду в попутному напрямку їхав автомобіль Mazda, водій якого не дотримався безпечних швидкості та дистанції, зіткнувшись із Daewoo. Після скоєного водій Mazda пішов у невідомому напрямку. Менше ніж через півгодини надійшов виклик про заволодіння автомобілем Mazda невідомою особою. Патрульні розшукали заявника та встановили, що це і був другий учасник дорожньо-транспортної пригоди», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR речник патрульної поліції Яніна Ликова.

За інформацією, за скоєння ДТП на водія Mazda інспектори склали протокол за ст.124 КУпАП. Також патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Але від проходження дослідження на стан сп’яніння водій відмовився, поліцейські склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

image
image

Фото Дар'ї Серватюк

Переглядiв: 526