Головний медик Кіровограда сказала, коли відкриється гемодіалізний центр  

22.01.2017 15:53

 

image

Гемодіалізний центр, який створять на базі другого пологового будинку «Святої Анни»,запрацює не раніше, як через півроку. Про це у ексклюзивному інтерв’ю повідомила начальник управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради Оксана Макарук.

«Гемодіалізний центр відкриється не раніше, як через півроку. Приміщення потребує ремонту. Зараз ми тільки розробляємо проекти реконструкції. Усі витрати на це взяла німецька компанія «Фрезеніус», яка є нашим партнером з реалізації проекту створення гемодіалізного центру. У медичному закладі працюватиме орієнтовно 10 професійних лікарів і 18 медичних працівників. Звісно, що у Кіровограді фахівців такого профілю не готують, їх немає. Тому наші лікарі будуть перекваліфіковуватись на курсах у спеціальних центрах перепідготовки, які також фінансує німецька компанія. Наприклад, у Черкассах», - стверджує чиновниця.

Детальніше читайте в інтерв’ю сайту DOZOR начальника управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради Оксани Макарук «Головний медик Кіровограда про скорочення лікарів, онлайн-реєстратури і гемодіалізний центр».

Переглядiв: 2522