Кандидати в депутати поділилися враженнями від виборів та явки у Кропивницькому

27.10.2020 14:05
image

Кандидати в депутати міської ради Кропивницького, обласної ради вважають, що низька явка виборців – результат пандемії, низького рівня організації виборчого процесу та плутанині в самих бюлетенях. Про це кандидати повідомили під час прес-конференції про результати виборів сьогодні, 27 жовтня, інформує медіапортал DOZOR.

«Я вважаю, що карантин дуже вплинув на низьку явку і те, скільки люди проводили часу на дільницях. Дуже багато містян, які збиралися проголосувати, не змогли це зробити, оскільки були великі черги. Жителі заплуталися в бюлетенях», - зазначив кандидат в депутати міськради Кропивницького Михайло Бєжан.

Однак ще один кандидат в депутати міськради Костянтин Яриніч, який балотувався в міську раду, вважає, що за бажання кожен житель обласного центру мав змогу проголосувати, не дивлячись на черги на деяких дільницях.

Натомість кандидат в депутати міської ради Кропивницького Олександр Скляревський закцентував увагу на тому, що мера обласного центру обирала дуже незначна кількість людей.

«Знаєте, що мене найбільше бентежить? Наскільки я розумію, 120-130 тисяч людей у Кропивницькому залишилися вдома. Я розумію, що вони просто не вірять нікому. У нас в обласному центрі 240 тисяч населення, 180 тисяч виборців і я не розумію, коли мера обирають 25-26 тисяч людей. Я розумію, що це законодавство, але це мінус нашому місту», - зазначив Скляревський.

 

Переглядiв: 1351