10 головних фішок нових AirPods 3-го покоління

29.10.2021 08:12
image

Якщо говорити максимально просто і коротко, то нові AirPods 3 White, представлені на другій осінній презентації Apple, це як AirPods Pro, тільки на 40% дешевше і без активного шумозаглушення. Крім низької вартості, ці навушники мають безліч інших переваг. 

До вашої уваги ТОП-10 найкрутіших фішок нових навушників від Apple:

1. Підтримка просторового аудіо. Дана технологія дозволяє отримати повноцінний об'ємний звук зі звичайних затичок, та ще й з функцією відстеження положення голови слухача у просторі. Це означає, що спрямованість звукових хвиль буде адаптуватися в залежності від того, в яку точку ви дивитеся і під яким кутом.

2. Автономність на більш високому рівні - Apple обіцяють 6 годин роботи без підзарядки. Тут варто підкреслити, що навіть топові дорогі AirPods Pro забезпечують усього лише 4.5 годин роботи без підзарядки. 6 годин без перерв - цього більш ніж достатньо для більшості людей. А якщо не вистачить, то не біда, адже...

3. Apple реалізували підтримку швидкої зарядки - всього 5 хвилин в кейсі буде досить, щоб забезпечити 1 годину роботи навушників із високим рівнем гучності.

4. Корпус навушників захищений від води і поту за стандартом IPX4 - крута новина для тих, хто віддає перевагу інтенсивним тренуванням. Відтепер тілесні рідини ніяк не зможуть зашкодити тонким і чутливим внутрішнім компонентам пристрою.

5. Покращені мікрофони тепер закриває спеціальна акустична сітка - вона призначена для зниження сторонніх шумів, що утворюються через вітер і інші подібні фонові шуми.

6. Стали легшими на 1 грам. Завдяки цьому вкладиші стануть ще більш невагомими і повітряними. У поєднанні з поліпшеною ергономікою Apple AirPods 3 стануть справжньою знахідкою для людей, які довго слухають музику, не витягуючи гарнітуру з вух.

7. Підтримка адаптивного еквалайзера - така ж функція була присутня раніше у Pro-моделі. Завдяки їй музика автоматично підлаштовується під жанрові уподобання слухача в індивідуальному порядку.

8. AirPods 3 автоматично підключаються до будь-яких інших пристроїв Apple завдяки функції спільного доступу. Тепер транслювати потокове аудіо можна одночасно на дві пари навушників.

9. Баси стали потужнішими і глибшими у порівнянні з попередніми версіями AirPods.

10. Ємності акумулятора кейса тепер вистачає на 4 повноцінних зарядки навушників - а це приблизно 30 годин автономної роботи додатково.

За словами представників Apple, якість звукової сцени у AirPods 3 значно вища, ніж у навушників другого покоління. Вони звучать приблизно так само, як флагманські AirPods Pro, тільки коштують при цьому на 40% менше - 180 доларів проти 250 доларів США без урахування податків. Якщо ж для вас система активного шумозаглушення важлива, краще все ж зупинити свій вибір на старих, але все ще неймовірно актуальних AirPods Pro 2019 року випуску.

Переглядiв: 717