12-річний кропивничанин збирав гроші на потреби ЗСУ грою на барабанах в Одесі (ВІДЕО)

05.06.2024 16:22

12-річний кропивничанин Давид Кібукевич, який вже третій рік поспіль збирає кошти на потреби захисників та захисниць грою на барабанах. Кропивничани добре знають, що юний барабанщик вражає потужною грою та звуком на центральних вулицях міста. Нещодавно ж він грав на вулицях Одещини. Про це йдеться на сторінці волонтерки Анни Шевченко, інформує медіапортал DOZOR. 

"Усі українські діти переживають війну не менш емоційно, ніж дорослі. Нашим дітям дуже швидко довелося подорослішати за останні роки. Здається, у військовій зброї та потребах ЗСУ вони почали розбиратися краще,  ніж в іграшках. А ще - між ними та нами є велика відмінність. Вони з народження знають, що таке боротьба за країну, любов до неї та допомога задля спільного майбутнього. Ось, наприклад, 12-річний Кібукевич Давид з Кіровоградщини. Хлопчик вже третій рік поспіль влаштовує вуличні благодійні концерти для ЗСУ. Замість того, щоб бігати і буцати безтурботно м'яч з друзями, він бере свою барабанну установку і збирає кошти на потреби військових", - написала Анна Шевченко.

"Побачивши наше звернення про збір коштів 95 ДШБР на РЕБ, Давиду як кажуть в народі "стало не по барабану" доля і безпека наших військових. Він вкотре зібрався, і сміливо кайфонув на вулицях Одещини. Таким чином хлопчику вдалось зібрати 5007 грн. Це просто круто!!! Дякуємо тобі юний козаче! Наші діти - наше майбутнє! І воно буде прекрасне!!! Ну і хочу нагадати що наш збір все ще триває! 4790729945589596. Не будьте байдужі! Беріть приклад з таких юних патріотів!" - додала вона. 

Переглядiв: 1015