13-річному хлопчику, який отримав тяжкі опіки, терміново потрібна допомога

13.06.2018 14:30

13-річному Вадиму Гнилуші з села Вершино-Кам’янка Новгородківського району, який отримав тяжкі опіки, необхідна фінансова допомога на лікування. Про це у Фейсбуці повідомила благодійниця Вікторія Семененко, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, хлопчик отримав опік окропом та паром.  На лікування, в рамках якого можлива пластична операція, потрібно зібрати 26 тисяч гривень.

За словами матері хлопчика, біда сталася під час вечері їхньої багатодітної родини.

«Діти були поряд зі мною, а потім я почула раптовий хлопок і дитячий крик. Дивлюся, Вадимчика немає. Він стоїть біля битону, у якому кип’ятилася вода, відкривав його паличкою. Я одразу почала синочка обливати холодною водою, сусід під’їхав на автомобілі, ми поїхали в лікарню до Новгородки, там нам дали направлення і відправили у Кропивницький. Першу добу синок був у реанімації дитячої обласної лікарні. Мене до нього не пускали Зараз нас перевели в опікове відділення обласної лікарні. Я постійно поряд з ним, доглядаю, але тяжко від думки, що потрібні кошти на лікування, а де мені їх взяти? Ліків потрібно на 26 тисяч гривень, але брат не знайшов одного препарату. Всього на картку надійшла лише 1 тисяча гривень», - розповіла жінка та просить всіх почути її материнський біль і допомогти врятувати сина.

Бажаючі допомогти можуть переказати кошти на карту  «УкрСиббанку» - 5169 3053 0177 9608 (Гнилуша Галина Павлівна).

image
Переглядiв: 943