14-річний кіровоградець потребує коштів на лікування онкозахворювання

30.03.2017 10:56

image

14-річний кіровоградець Сергій Кольцов потребує фінансової допомоги небайдужих на лікування остеосаркома правої великої гомілкової кістки. Про це у Фейсбуці повідомила кіровоградка Наталія Вельгун, інформує DOZOR.

«Перед новорічними святами хлопчик забив ногу при падінні на льоду. Зі скаргами на болі через кілька днів звернулися до травмпункту. Оглянувши, лікар визначив забій м'яких тканин і порекомендував компреси. Бачачи, що дитина накульгує після новорічних вихідних  ми звернулися до травматолога в поліклініці. Тиждень за призначенням, прикладали мазь та спиртові компреси. Нога перестала нормально розгинатися. У кінці січня на слизькій дорозі хлопчик знову впав на коліно. Коліно розпухло і батьки викликали швидку допомогу. Хлопчика госпіталізували в обласну лікарню. Зробили рентген, виявили новоутворення. Санавіацією доставили дитину до Києва. З лютого 2017 року Сергій почав лікування у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку», - повідомила Вельгун.

За інформацією, підліток вже пройшов два курси хіміотерапії, попереду ще стільки ж. У травні цього року хлопцю зроблять складну операцію на нозі і для цього потрібні кошти.

Бажаючі допомогти можуть підтримати родину Сергя Кольцова, перерахувавши гроші на картку ПриватБанка за номером: 4149 4978 5678 5813 (отримувач Долматова Діана Трифонівна, родичка підлітка).

 

Переглядiв: 1098