15-річна чемпіонка України з Олександрівки бере участь у проекті міжнародних спортивних таборів Olympic Dreams

09.05.2023 15:13

15-річна чемпіонка України з Олександрівки Карина Григораш бере участь у проекті міжнародних спортивних таборів Olympic Dreams. Про це повідомляє Федерація легкої атлетики Кіровоградської області, інформує медіапортал DOZOR.

Так, цьогоріч Карина завоювала титул чемпіонки України у бігу на 800 метрів та показала результат 2:21:21 Про тренування та перебування у міжнародному спортивному таборі спортсменка розповіла ФЛАКО.

«Зараз я знаходжуся на Кіпрі у рамках проекту міжнародних спортивних таборів Olympic Dreams. Тут ми готуємося до виконання нормативів для Європейського юнацького олімпійського фестивалю, який відбудеться 23 липня у Словенії. Мені необхідно пройти відбір і для цього треба виконати норматив: пробігти 800 метрів за 2 : 16. Звісно, тренуємося багато і є трохи втома, адже ми маємо по два тренування в день щодня. Коли тиждень більш –менш розслаблений, то маємо по одному тренування. Після повернення додому, відбудеться командний чемпіонат України, і якщо мені вдасться відібратися там, то далі разом з моєю тренеркою Наталією Лупу плануємо брати участь у Європейському юнацькому фестивалі», - розповіла Карина Григораш.   

Переглядiв: 819