15 тисяч малюків на Кіровоградщині отримали свідоцтва про народження

04.10.2019 14:36
image

На Кіровоградщині ювілейне 15-тисячне свідоцтво про народження вручили в пологовому будинку новонародженій Єві Дмитрієвій сьогодні, 4 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному управлінні юстиції.

 «Цифри говорять самі за себе. На Кіровоградщині батьки 15 тисяч немовлят отримали свідоцтва про народження своїх малюків у пологових будинках. Це лише підтверджує, наскільки потрібним і корисним є цей сервіс. Сьогодні привітав з народженням доньки подружжя Світлани та Василя Дмитрієвих. Ще кілька років тому молодій мамі довелося б оббивати пороги чиновників, щоб зареєструвати дитину. Натомість сьогодні фахівці відділу державної реєстрації актів цивільного стану все зробили за неї. Тепер їй і чоловіку залишилось основне: виховувати своїх чотирьох дітей і насолоджуватися батьківством», – розповів керівник управління Вадим Гуцул.

Нагадаємо: проект із вручення свідоцтв у пологових будинках почав діяти на Кіровоградщині з 29 грудня 2015 року. З переліком медичних закладів, у яких надається послуга, можна ознайомитись тут.

Переглядiв: 1323