16 спікерів у Кропивницькому: Кращі лікарі України обговорили методи лікування порушень серцевого ритму (ФОТО)

20.02.2024 12:58

Методики лікування, діагностику та профілактику аритмії обговорили в Кропивницькому провідні фахівці країни в рамках конференції «Серцевий ритм.2024», що відбулася в Лікарні Святого Луки нещодавно. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на адміністрацію закладу.

Участь у заході взяли 16 спікерів, серед яких провідний науковець у галузі застосування малоінвазивних методик лікування порушень серцевого ритму Юрій Карпенко, керівник центру лікування аритмій ДУС «Феофанія» Олексій Парацій та інші.

Онлайн із доповіддю виступив професор Північно-західного університету (Чикаго, США) Андрій Ардашев.

«Об‘єднавчий марафон заради здоров‘я ми розпочали наприкінці 2023 року з конференції, присвяченій трансплантології. У січні на базі лікарні ми зібрали кращих фахівців на конференцію з питань реконструктивно-відновлювальної хірургії наслідків бойової травми. Сьогодні обмінювалися досвідом лікування порушень серцевого ритму. З Юрієм Івановичем домовилися, що на осінь заплануємо конференцію «CardioSteam», у рамках якої попрацюємо не лише над успішними кейсами, а й над помилками. Чому це важливо? Такі конференції - це не тільки спілкування, не тільки обмін думками, а робота над собою, робота заради здоров‘я наших пацієнтів», - прокоментував організатор заходу, кардіоторакальний хірург Григорій Урсол.

Разом із тим він анонсував наступну конференцію, яка відбудеться на базі лікарні вже у березні.

«Традиційно ми об‘єднаємо кращих спеціалістів і будемо говорити на тему мультидисциплінарного підходу до лікування раку легень. Як відомо, Кіровоградщина - серед лідерів за рівнем захворювання на злоякісні новоутворення комплексу трахея, бронхи, легені. Тож для нас ця тема особливо актуальна», - додав Григорій Урсол.

Переглядiв: 576